UAstream.Net » Ігри » Battletoads: Beats of Rage (2014/Eng)
Battletoads: Beats of Rage (2014/Eng)

Три антропоморфні жаби, Реш (Rash), Сітц (Zitz) і Пимпл (Pimple), повинні врятувати Принцесу Анжеліку (Princess Angelique) від Королеви Темряви (Dark Queen), правлячої планетою Рагнарок. Допомагати їм в цьому буде професор Т. Берд (T.Bird), зі свого космічного корабля «Гриф».
Різні рівні мають дуже різні стилі гри.

Є кілька псевдотрехмерных і традиційних двомірних «біт-ем-ап» рівнів, в яких гравець просувається винищуючи ворогів, але навіть на цих рівнях, як правило, є безліч смертоносних перешкод. Найбільш важкими є гонки на рівнях, де персонаж повинен подолати ряд перешкод в польоті на великій швидкості, або випередити противника, який може миттєво вбити гравця. Ці рівні, як правило, вимагають від гравця запам'ятовування послідовності перешкод на шляху, і надзвичайно швидкої реакції. Інші рівні включають підйом / стрибки: «зміїний лабіринт», підводний рівень зі смертоносними гумовими качками і небезпечними монстрами, а також два складних підйому вгору, включаючи остаточне сходження на вежу Королеви Темряви.

Особливості гри:
Гра виділяється незвичайними способами винищення ворогів. Завдяки набутим мутацій, бойові жаби мають можливість трансформувати своє тіло. Завдяки цьому, вони можуть завдавати більше шкоди супротивника в рукопашній сутичці. Наприклад: удар головою з розбігу, при якому у жаби виростають баранячі роги, удар величезним роздутим кулаком, забивання ворога в землю двома руками, удар величезної роздутою ногою яка приймає форму черевика, а також, при русі по вертикалі на мотузці, можливість перетворюватися в величезну округлу гирю яка збиває ворогів на своєму шляху.

Установка
заходимо в папку з грою -> запускаємо OpenBoR.exe -> вибираємо гру -> граємо

Доп. інформація:
Ігри виконані на движку OpenBoR (від Beats Of Rage)

Список ігор
Battletoads & Comix Zone
Battletoads & Double Dragon II - Revenge
Battletoads & Double Dragon III - The T.Bird Mission
Battletoads & Double Dragon IV - The Return Of Dark Forces

Інформація про гру:
Назва: Battletoads на движку OpenBoR (PC/Full)
Жанр: Beat-em-up Action
Мова: англійська
Все включено
Розмір: 509 mb

Системні вимоги:
- Pentium 800 MHz
- 128 MB RAM
- graphics card
- 509 MB вільного місця на диску

скачати Battletoads: Beats of Rage (2014/Eng)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Battletoads: Beats of Rage (2014/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.