UAstream.Net » Відео уроки » Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL (2013) Відеокурс
Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL (2013) Відеокурс

Відеокурс "Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL" - це унікальний курс по створенню Інтернет-магазину з нуля. Особливістю даного курсу є те, що створення йде з самого початку, тобто від ідеї. Далі створюється дизайн всіх необхідних сторінок, робиться після їх верстка. Потім створюється движок на PHP і MySQL, після робиться Адмін-панелі і, нарешті, готовий сайт розміщується в Інтернеті.

Зміст відеокурсу «Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL»:
Розділ 1. Введення
Тут Ви розберетеся, що і як будете робити. Ви повинні на даному етапі зрозуміти, що Ви взагалі хочете від свого сайту. Можна сказати, що це крок під номером 0. На даному етапі Ви складемо список того, що можна буде робити на сайті, яка в нього буде функціональність. Після перегляду цього розділу, Ви зможете чітко уявляти картину. Більшість новачків випробовують з цим труднощі, вони начебто розуміють тематику сайту, приблизно уявляють, що вони хочуть, але не можуть пояснити це в деталях ні собі, ні іншим. Ті з Вас, хто вже намагався продумати сайт, стикалися з цією проблемою. Ось цю проблему Ви і вирішите після перегляду даного розділу.

Розділ 2. Дизайн
Тут розбирається 1-й крок створення сайту. Всі ці етапи автор ретельно пояснює і виконує на прикладі створення дизайну для Інтернет-магазину. Ви будете бачити, і це відмінний варіант навчання. Після даного розділу Ви легко зможете зробити будь-який інший дизайн для сайту. А всі шаблони, дрібні, але важливі нюанси, всі свої секрети автор Вам надасть. Переглянувши розділ:
Ви дізнаєтеся, дизайн яких сторінок потрібно робити. Якщо Ви не будете знати, то просто переплатите дизайнеру за марну роботу. Хочете заощадити? Тоді дивіться цей розділ.
Ви дізнаєтеся, як зробити дизайн безкоштовно. Для тих, у кого ще немає грошей на дизайнера, автор розповість інші способи його створення. Якщо Ви, наприклад, дизайнер і вмієте працювати в Photoshop, то він розповість, як правильно зробити дизайн сайту.
Ви дізнаєтеся, як зробити гарний дизайн, доручивши це професіоналу. Якщо Ви хочете все професійно, то прямо в уроці Ви побачите, як замовляється дизайн сайту на фрілансі.
Ви дізнаєтеся, як скласти грамотне ТЗ. Все це показується прямо на уроці. Фактично, у Вас буде готовий шаблон, який Ви зможете використовувати для замовлення дизайну інших сайтів. Без грамотного ТЗ кількість бажаючих розбиратися в незрозумілій роботі, буде вкрай мало. А раз буде вкрай мало охочих взятися за Вашу роботу, то і вибір у Вас буде поганий.
Ви дізнаєтеся, як вибрати виконавця, за якими критеріями вибирати з декількох десятків варіантів (завдяки грамотному ТЗ).
Ви дізнаєтесь, чи варто давати передоплату і в яких випадках.
Ви дізнаєтеся, як не стати жертвою обману.
Ви дізнаєтеся, що робити, якщо зроблений дизайн Вам не сподобався (прямо в курсі це сталося, і автор зробив певні дії, про які Ви дізнаєтеся з курсу).
Ви дізнаєтеся, як заощадити на дизайні. Автор бачив дизайни, за які люди заплатили по 30-40 тисяч рублів, але якість їх було в районі 500 рублів. Це справжній обман.
Ви дізнаєтеся саму оптимальну і реальну ціну за дизайн, за яку у Вас буде десятки бажаючих зробити, але яка при цьому не злякає ні Вас, ні замовника, якщо це сайт робиться на замовлення. А якщо у Вас є 10-15 тисяч рублів на дизайн, автор розповість про ідеальний варіант, як отримати не просто хороший дизайн, а кращий з кращих. Новачки побіжать до дорогого дизайнера, а в підсумку отримають дурницю за 500 рублів (оскільки цей "дизайнер" передасть за 3 рубля новачкові, а різницю забере собі). А розумні люди ці гроші використовують по-іншому і отримають просто чудовий дизайн, як саме? Дивіться в курсі.

Розділ 3. Верстка
В даному розділі Ви побачите верстку всіх сторінок, які підготував дизайнер. Автор буде писати HTML і CSS-код і ретельно коментувати його, причому все це буде з чистого аркуша. Після перегляду цього розділу, Ви зможете зверстати і сторінки свого сайту. З даного розділу:
Ви побачите, як створюються сторінки сайту.
Ви дізнаєтеся, як потрібно адаптувати верстку під різні браузери.
Ви дізнаєтеся про нові важливі правила верстки на 2013 рік.
Ви дізнаєтеся, як уникнути горизонтальної смуги прокручування при ширині 1024 пікселя.
Ви дізнаєтеся, як робиться шапка на сайті, меню, форма пошуку, заокруглення, тіні і безліч інших елементів.

Розділ 4. Створення движка. Сайт
Ключовий розділ курсу, в якому, по суті, і складається вся внутрішня начинка на PHP і MySQL. В даному розділі:
Ви побачите весь принцип створення движка. Даний підхід є особистою багаторічної розробкою. Будь-який досвідчений програміст з багаторічним стажем має в своєму арсеналі щось подібне, але у Вас це буде відразу. Підхід автора на повну котушку використовує ООП (Об'єктно-орієнтоване програмування), що робить його найбільш актуальним і сучасними на сьогоднішній день.
Ви побачите, як робиться генератор сторінок, як обробляються URL, як робляться ЧПУ-посилання, як виводяться дані з бази даних, як реалізувати «Кошик», як зробити керування вмістом замовлення, як враховувати знижки, як правильно зберігати замовлення в базу даних та багато-багато іншого. Якщо тут буде в деталях перераховуватися все те, що створюється в курсі, то піде на це кілька сторінок.
Але найголовніше, Ви зможете створити движок для будь-якого іншого сайту, навіть якщо його функціональність буде зовсім інший і її буде більше.
Ви дізнаєтеся, як можна різко зекономити час на розробку движка, при цьому не буде ні найменшої втрати якості. Як це зробити? Про це Ви дізнаєтеся з цього розділу.

Розділ 5. Створення движка. Адмін панель
Адмін-панель - це фактично окремий сайт, який управляє іншим. А раз це окремий сайт, то для нього потрібно так само робити дизайн, верстку та движок. З дизайном і версткою автор не буде Вас мучити повторно, він в курсі зробить свій простенький дизайн і верстку, що дозволить Вам спростити майбутнє керування сайтом (зайвий дизайн ускладнює сприйняття інформації), а також дозволить заощадити час і гроші на те, що все одно ніхто не побачить, крім адміністратора. А ось движок для нього необхідно створити. І ось цим ви і будете займатися майже весь розділ. Після проходження даного розділу, Ви зможете створювати Адмін-панелі для будь-яких сайтів. З даного розділу:
Ви дізнаєтеся, з чого взагалі складається Адмін-панель.
Ви побачите, як створюється управління різними елементами на сайті, починаючи з бази даних і закінчуючи файлами, а також висновком різної статистики.
Ви дізнаєтеся безліч нюансів з безпеки Адмін-панелі, без яких Ваш сайт зможуть легко зламати більш-менш досвідчені хакери.

Розділ 6. Розміщення сайту в Інтернеті
В даному розділі Ви побачите розміщення створеного сайту в Інтернеті. Все відбуватиметься на Ваших очах, всі нюанси будуть пояснені. Пройшовши цей розділ, Ви зможете легко розміщувати в Інтернеті все нові і нові сайти, так як весь порядок дій той самий. Ось, що Ви отримаєте з цього розділу:
Ви побачите детальний і чіткий план з розміщення сайту в Інтернеті.
Ви дізнаєтесь, як правильно підібрати доменне ім'я.
Ви дізнаєтеся, де купувати домени і як це робиться взагалі.
Ви дізнаєтеся, як вибрати недорогий, але в той же час дуже якісний хостинг. Знову все це Ви побачите в реальному часі.
Ви дізнаєтеся, як зробити сайт доступним в Інтернеті, адже покупка домену та хостингу - це всього лише 2 елементи, які необхідно з'єднати один з одним. Як поєднати? Ось це буде показано в цьому розділі.
Ви дізнаєтеся, як правильно завантажувати файли з комп'ютера на віддалений сервер. Якщо допустити найменшу помилку, то Ваш сайт очікують серйозні проблеми, які Ви не відразу побачите. Щоб уникнути цих проблем, Вам обов'язково треба подивитися цей розділ курсу.

Бонуси:
Бонус №1. Підключення Яндекс.Карт до сайту
Бонус №2. Інструкція по розкрутці комерційного сайту
Бонус №3. Підключення автоматичної системи оплати

Назва: Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL
Рік виходу: 2013
Жанр: Навчальний курс
Автор (режисер): Русаков Михайло

Формат: ISO, MP4
Відео: AVC, 1280x720, 586 Kbps
Аудіо: AAC, 126 Kbps
Розмір файлу: 4.29 Gb

Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL (2013) ВідеокурсСтворення Інтернет-магазину на PHP і MySQL (2013) ВідеокурсСтворення Інтернет-магазину на PHP і MySQL (2013) Відеокурс


Скачати Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL (2013) Відеокурс

Скачати Створення Інтернет-магазину на PHP і MySQL (2013) Відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.