UAstream.Net » Відео уроки » Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс (2014)
Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс (2014)

Інформація про відео
Назва: Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс
Рік виходу: 2014
Випущено: Росія
Жанр: Відеокурс
Тривалість: ~12 годин

Як зробити якісний ремонт в квартирі своїми руками, заощадивши на цьому не малу суму грошей? Просто подивіться цей відеокурс, який допоможе зробити вашу квартиру комфортним і красивим житлом.

Розділ 1. Планування ремонту
У цьому розділі ми визначимося з послідовністю виконання ремонтних робіт, розглянемо питання, що відносяться до видатку грошових коштів і підбору інструменту. Розрахуємо необхідну кількість матеріалу, щоб після ремонту нам не довелося відкривати власний магазин будматеріалів. Ретельне вирішення питань цього розділу заощадить масу часу і грошей у процесі самого ремонту.

Розділ 2. Електрика
Після того, як ми спланували ремонтні роботи, можемо сміливо приступати до реалізації задуманого. Електромонтажні роботи слід проводити після виконання демонтажних робіт (якщо такі необхідні). Багато операцій доступні навіть дилетантам: замінити розетки, вимикачі, повісити люстру, встановити точкові світильники у стелі - все це Вам під силу, і ні до чого кликати на допомогу електрика.

Розділ 3. Сантехніка
Як правило, на перших етапах ремонту, виконуються сантехнічні роботи (їх можна вести паралельно з електромонтажними роботами). Встановити унітаз, змішувач, ванну, замінити труби - всі ці операції можна здійснити своїми руками, адже сантехніка не вимагає застосування космічних технологій. У цьому розділі Ви дізнаєтеся, як самостійно виконати практично всі види сантехнічних робіт.

Розділ 4. Стелі
Чорнова, а потім і чистове оздоблення стелі починається після перевірки змонтованих систем водопроводу, каналізації, опалення та перевірки пристрою прихованої електропроводки. Стеля - дуже важливий елемент інтер'єру. Його якісна обробка надає житлових приміщень додатковий затишок і елегантність. Саме від стелі, його виду і стану залежатиме враження від інтер'єру в цілому.

Розділ 5. Вікна
Початківцям домашнім майстрам рекомендую виконувати тільки роботи по обробці укосів і заміні підвіконня - на цьому можна заощадити велику суму грошей. Незважаючи на уявну простоту заміни вікон, у цій роботі є свої підводні камені, обійти які зможуть лише фахівці. Спроба самостійно замінити склопакет заощадить пару тисяч рублів, однак може закінчитися плачевно.

Розділ 6. Стіни
Характер оздоблення стін є важливою складовою затишку. Підготовка стін вимагає особливо ретельної уваги і старанності перед чистової обробкою. В даному розділі представлені відеоуроки від підготовчих робіт зі стінами до чистової обробки стін (найбільш поширеною). Причому всі роботи Ви зможете виконати своїми силами і без дорогого інструменту.

Розділ 7. Підлоги
В будь-якому приміщенні підлога піддається найбільшому зносу, тому не дивно, що він вимагає підвищеної уваги. Від того, наскільки грамотно Ви підійдете до вибору і установці покриття, залежить термін до його майбутнього ремонту. В даному розділі Ви знайдете відповіді на найбільш хвилюючі питання, що стосуються вибору та ремонту підлогового покриття.

Розділ 8. Двері
Всі основні етапи ремонту вже позаду, і приміщення поступово набуває закінчений, житловий вигляд. Вже є рівні підлогу і стіни, тепер настав час для чергового етапу ремонту - установки дверей. В цьому розділі мова піде про способи, які дозволять максимально убезпечити себе від помилок у цій нелегкій справі і дозволять Вам безпомилково встановити дверей своїми руками.

+ Бонус
*Універсальний калькулятор розрахунку плитки

Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс (2014) Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс (2014) Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс (2014)

Файл
Формат: Autorun, MP4
Відео: AVC, 1280x720, 3254 Kbps
Аудіо: AAC, 360 Kbps
Розмір: 24.79 Mb

Скачати Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс (2014)

Скачати Ремонт квартири своїми руками. Відеокурс (2014) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.