UAstream.Net » Відео уроки » Підключення трифазного двигуна від мережі 220В (2014) WebRip
Підключення трифазного двигуна від мережі 220В (2014) WebRip

Асинхронні трифазні двигуни, а саме їх, з-за широкого поширення, часто доводиться використовувати, складаються з нерухомого статора і рухомого ротора. У пазах статора з кутовим відстанню в 120 електричних градусів покладені провідники обмоток, початку і кінці яких (C1, C2, C3, C4, C5 і C6) виведені в розподільну коробку. Обмотки можуть бути з'єднані за схемою "зірка" (кінці обмоток з'єднані між собою, до їх початків підводиться напруга живлення) або "трикутник" (кінці однієї обмотки з'єднані з початком іншої). При підключенні трифазного двигуна до трифазної мережі за його обмотках в різний момент часу по черзі починає йти струм, що створює обертове магнітне поле, яке взаємодіє з ротором, примушуючи його обертатися. При включенні двигуна в однофазну мережу, обертаючий момент, здатний зрушити ротор, не створюється.
Серед різних способів підключення трифазних електродвигунів в однофазну мережу найбільш простий - підключення третього контакту через фазосдвігающій конденсатор.

Інформація про фільм:
Назва: Підключення трифазного двигуна від мережі 220В
Автор: Антон Плотніков
Рік: 2014
Жанр: навчальне відео

Країна: Росія
Тривалість: 00:08:11
Мова: Російська

Файл:
Якість: WebRip
Формат: MKV
Відео: XviD, 925 Кбіт/с, 936x695
Аудіо: AC3, 2 ch, 85 Кбіт/с
Розмір: 608 Мб

Підключення трифазного двигуна від мережі 220В (2014) WebRip


Скачати Підключення трифазного двигуна від мережі 220В (2014) WebRip

Скачати Підключення трифазного двигуна від мережі 220В (2014) WebRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.