UAstream.Net » Книги » Міккі Спіллейн - Тінь змії
Міккі Спіллейн - Тінь змії

Ти йдеш по нічній вулиці. Дощ ллє як з відра. Кругом тиша, чути тільки звук твоїх кроків. Крім них, можна вловити шуми міста, але ти їх не помічаєш, тому що в кінці вулиці знаходиться жінка, зустрічі з якою ти чекаєш сім довгих років, і кожен крок наближає тебе до неї, відраховуючи секунди, дні, місяці очікування.
Несподівано ти у мети, перед темним, побудованим бозна коли будинком з коричневого каменю. Стоїш і дивишся на нього, відчуваючи себе абсолютно вибитим з колії. "Як все відбудеться? - думав я. - Раніше вона красива? Змінили її ці кляті сім років, як змінили мене? І що, зрештою, після довгої розлуки можна сказати жінці, яку любив і вважав убитої з-за того, що ти зіграв по-дурному?" Зовсім недавно безліч інших ніг відзначило цей шлях у пошуках одного цього єдиного будинку на цій єдиній вулиці, але тільки мені судилося відшукати його, тому що ті інші кроки належали або померлою, або тим, кого чекала смерть.

Зміст:

1. Тінь змії
2. Тварюка
3. Мій револьвер швидкий
4. Суд - це я
5. Цілуй мене палко

Автор:
Міккі Спіллейн
Назва: Тінь змії
Виконавець: Микола Козій та ін
Тип: аудіокнига
Видавництво: Ніде не купиш
Жанр: Детектив
Аудіо кодек: MP3
Бітрейт аудіо: 128 kbps
Розмір: 1.87 Gb
Загальний час звучання: 34 години

Скачати аудіокнигу Міккі Спіллейн - Тінь змії
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Міккі Спіллейн - Тінь змії скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.