UAstream.Net » Ігри » Half-Life 2: Lost Coast (2014/Rus)
Half-Life 2: Lost Coast (2014/Rus)

Half-Life 2: Загублене узбережжі - абсолютно безкоштовний рівень до гри Half-Life 2, яка була випущена Valve Corporation через сервіс Стім у вигляді окремої гри. Рівень був створений з ухилом на оточення, здатний більш якісно продемонструвати можливості цієї технології. Завантажити у нас Half-Life 2: Lost Coast ви зможете абсолютно безкоштовно, без реєстрації і грошових витрат.

- Кришталево чиста збірка, заснована на самому останньому офіційному контенті Steam;
- Нічого не додано, нічого не видалено;
- Повне оригінальний зміст текстур і моделей;
- Сама остання версія гри зі Steam.

Загальні вимоги:
- Для Windows 7/8 і вище: якщо гра лежить в папці, які вимагають наявності прав Адміністратора (Program Files, Windows), то гру потрібно запускати від імені Адміністратора, в іншому випадку гра не зможе створити файли збереження та інші необхідні їй файли.
- Забороняється використовувати в дорозі установки символи кирилиці, а також спецсимволи(!»№;%;?...). - По можливості не виробляєте установку гри в довгі шляху. http://torrent-igri.com/load/shooters_streljalki/half_life_2_lost_coast_2005/3-1-0-363

скачати Half-Life 2: Lost Coast (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Half-Life 2: Lost Coast (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.