UAstream.Net » Книги » Філіп Фармер - Багатоярусний Світ. Книги 1-2
Філіп Фармер - Багатоярусний Світ. Книги 1-2

Серія Фармера про Багатоярусному світі - комбінації «кишенькових всесвітів», паралельних світів, у які грають їх невідомі творці, чия неймовірна за земними мірками технологія представляється «божественної».
Володарі - останні представники стародавньої раси, створила в період свого розквіту трохи більше тисячі Всесвітів. Маленьких, правда - трохи більше нашої Сонячної системи. Зате влаштованих за смаком власника. Комусь до смаку зміни - і з'являється світ, де за один день гора може стати рівниною, а сусідні пагорби виявитися в тисячі кілометрів один від одного. Комусь більше подобається стабільність і з'являється світ, побудований за принципом дитячої піраміди. А комусь до вподоби природна еволюція - і з'являється Земля, створена в повній відповідності з біблійним міфом кілька тисячоліть тому, якою вона стала б в результаті мільярдів років природного розвитку. Так що не варто посилати зорельоти, щоб ті не вперлися в стінку з намальованими галактиками, як колись вперлися космічні кораблі Володарів - бо ті теж відбуваються з кишенькового світу, створеного невідомими прабатьками, не залишили з нього навіть виходу...

Зміст:

1. Творець Всесвітів
2. Ворота Світобудови

Автор:
Філіп Фармер
Назва: Багатоярусний Світ
Виконавець: felix1394
Тип: аудіокнига
Видавництво: Ніде не купиш
Жанр: Фантастика
Аудіо кодек: MP3
Бітрейт аудіо: 128 kbps
Розмір: 702.99 Mb
Загальний час звучання: 13 годин

Скачати аудіокнигу Філіп Фармер - Багатоярусний Світ. Книги 1-2
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Філіп Фармер - Багатоярусний Світ. Книги 1-2 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.