UAstream.Net » Ігри » Stormrise (2014/Eng/Riped by KaOs)
Stormrise (2014/Eng/Riped by KaOs)

Stormrise - Це стратегія нового покоління, яка не має аналогів. Вам належить стати на чолі підрозділу воїнів і поринути в саму гущу подій, в палаючу метушню чудових переймів. Гра відрізняється унікальним поєднанням висококласного ефекту перебування, емоційної напруги, колосального масштабу і тактичної глибини... Витончена ніжна шкаралупа цілющої атмосфери Землі порвалася, раптом мильна бульбашка. Залишившись без звичної захисту, планетка дуже змінилася, і як і її мешканці. Жахлива біда знищила людство в його первозданному характер і породила дві нові раси: Ешелон і Саї. Дві несхожі один на побратима культури не змогли погоджуватися, і їх численні протиріччя вилилися в жорстоку непохитну битву...

Особливості гри:
- Командуйте на передовій! Спостерігайте за тим, що відбувається від третьої особи і віддавайте накази, дивлячись на полі бою з точки зору будь-якого бійця. Ви відчуєте себе в самому центрі подій!
- По-справжньому тривимірний світ! Плоскі поля битв залишилися в минулому. Вас чекають лабіринти міських вулиць і гігантські вежі хмарочосів, підземелля і дахи будинків. Використовуйте різні висоти для отримання тактичної переваги. Пізнайте війну в трьох вимірах!
- Революційно просте управління. У вашому розпорядженні виявляться всі традиційні для стратегій прийоми. Однак у Stormrise вони зручно об'єднані в одному розділі - Tactical Playbook
- Нові мережеві можливості. У колективному режимі діє принцип "Join Anytime", завдяки якому ви можете в будь-який момент підключитися до мережної гри
- Гра від визнаних майстрів жанру. Студія Creative Assembly прославилася легендарної стратегічної серії Total War. У цій команді працюють справжні майстри своєї справи!

Інформація про гру:
Жанр: Strategy (Real-time / Tactical) / 3D
Тип видання: RIP
Мова: Англійська
Формат файлу: .iso
Таблетка: Вшита (iTWINS)
Розмір: 1.82 Гб

Системні вимоги:
- Операційна система: Microsoft® Windows® Windows® Vista™ SP1 / Windows® 7even™
- Процесор: Intel® Core 2 Duo 2.8 GHz або аналогічний AMD Athlon 64 X2 3200+
- Оперативна пам'ять: 1 Гб / 2 Гб (рекомендується)
- Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 256 Мб, сумісний з DirectX® 10 і підтримує Pixel Shader 3.0 (Nvidia® GeForce® 8400 / ATI® Radeon X2400 або краще)
- Аудіокарта: звукова карта, сумісна з DirectX 9.0c
- Вільне місце на жорсткому диску: 2 Гб
- Додаткове ПО: DirectX 10
- Управління: Клавіатура і миша

Особливості RIP'a:
- За основу взята ліцензія від --SEGA--
- Аудіо якість 100%
- Відео якість 100%
- Вирізані всі мови окрім англійської (озвучення і інтерфейс англійська)
- Нічого не перекодировано
- Экслклюзивный інсталятор
- Інсталятор з музикою
- Вшита таблетка від iTWINS
- Запуск гри з ярлика на робочому столі
- Установка доп. ПО: DirectX, VisualC++ Redist, Ageia PhysX
- Час установки: ~15-20~ хвилин
- Riped by [KaOs]

скачати Stormrise (2014/Eng/Riped by KaOs)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Stormrise (2014/Eng/Riped by KaOs) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.