UAstream.Net » Ігри » Counter-Strike: Condition Zero (2014)
Counter-Strike: Condition Zero (2014)

Самий буденний CS на проходження, можна сказати оригінал. Легенда йде по світу! Продовження самою видовищною і затягує мережевої гри - Counter-Strike! Рідний і улюблений всіма Контер зараз знайшов те, чого йому так не вистачало - однопользовательськую гру! 20 унікальних наповнених екшеном місій, тисячі терористів і божевільна кількість новітнього знаряддя!

Пориньте в атмосферу роботи рядового співробітника Альфи, пронесіться руйнівним тайфуном з жарким точках земної кулі - починаючи від Тропічних заростей Південної Америки, Крижаними краями Антарктиди і кінчаючи вулицями Нью-Йорка! Высвобождайте заручників, знаходите і обезвреживайте бомби, виводите VIP-персон! Пам'ятайте, все залежить від вашої здатності стрімко оцінювати ситуацію і тактично мислити - реакція тут не крайній фактор перемоги.

Інформація про гру:
Назва: Counter-Strike: Condition Zero
Жанр: Action
Мова: Російська/Українська
Вакцина: присутній
Розмір: 596 mb

Системні вимоги:
Windows 98/XP
PIII-1000
128MB RAM
32MB 3D video

Скріншоти:
Counter-Strike: Condition Zero (2014) Counter-Strike: Condition Zero (2014)

скачати Counter-Strike: Condition Zero (2014)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Counter-Strike: Condition Zero (2014) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.