UAstream.Net » DVDRip / HDRip / BDRip » Мами (2012) DVDRip
Мами (2012) DVDRip



Назва : Мами
Рік виходу: 2012
Жанр: Мелодрама, Комедія.
Режисер: Сарік Андреасян.
Продюсери: Георгій Малков (Виконавчий продюсер).
В ролях: Сергій Безруков, Дмитро Дюжев, Михайло Пореченков, Єгор Бероєв, Гоша Куценко, Петро Федоров, Федір Добронравов, Іван Добронравов, Ігор Верник, Олександр Олешко, Лія Ахеджакова, Анастасія Заворотнюк, Світлана Ходченкова, Людмила Артемьева, Равшана Куркова, Ніна Русланова, Олексій Горбунов, Андрій Федорцов, Марина Голуб, Катерина Васильева

Про фільм :
Щороку в день 8-го березня телефонні мережі Росії передають мільйони дзвінків і смс-повідомлень. Працелюбні аналітики підрахували, що абсолютна більшість телефонних дзвінків адресована найголовнішим жінкам в житті кожної людини — мамам.

Ми виросли, і заготовлені заздалегідь аплікації і букети квітів, куплені до маминого пробудження, — давно забуті дитячі звички. Віднині ми поздоровляємо мам по-дорослому: чекаємо, коли вони прокинуться, і набираємо телефонний номер.

Але що, якщо станеться колапс, і із-за пікової перевантаженості телефонна мережа звалиться? Отже, зв'язку немає. Що робити? Хтось чекатиме, поки її відновлять — привітає увечері або навіть наступного дня. А інші, як і герої нашого кіноальманаху, поміняють свої плани, щоб привітати своїх мам саме сьогодні. особисто. як в дитинстві!

Вісім різних привітань і життєвих ситуацій. Вісім різних МАМ.

Випущено: Росія
Тривалість: 01:41:14
Переклад: Оригінал

Якість : DVDRip
Тип файлу : avi
Розширення екрану: 720x304
Розмір файлу: 1.37 GB
Відео: DivX, 25 fps ~ 1476 kbps avg
Аудіо: Ac3, 2 ch, 48 khz ~ 448 kbps avg

Мами (2012) DVDRip Мами (2012) DVDRip Мами (2012) DVDRip

Скачати Мами (2012) DVDRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.