UAstream.Net » Книги » Надєждін Олександр - Ахіллесова п'ята (Аудіокнига)
Надєждін Олександр - Ахіллесова п'ята (Аудіокнига)

Якщо вірити класику, Париж - це «свято, яке завжди з тобою». Але для співробітників паризької резидентури Служби зовнішньої розвідки Росії Париж - це ще і поле бою.

Тому що за респектабельним фасадом повсякденному паризького життя кипить незрима, безупинна ні на хвилину боротьба розвідок. Тому що в цій таємній війні не буває ні перемир'я, ні свят, ні вихідних.
І одним з найтяжчих випробувань для розвідника завжди була підозра, що хтось з оточуючих може виявитися «кротом» - зрадником, який веде подвійну гру... Дізнавшись від одного зі своїх інформаторів, що з російського посольства у Франції йде витік інформації, оперативник СЗР Олег Іванов отримує наказ обчислити передбачуваного «крота». Діяти йому доведеться в умовах жорсткого цейтноту, маючи всього лише кілька слабких зачіпок. Він повинен організувати оперативну гру і в що б те не стало встановити істину. Адже навіть у найдосвідченішого та обережного агента є своя «ахіллесова п'ята», своє слабке місце, виявивши яке можна знайти ключ до схованках душі...

Назва: Ахіллесова п'ята
Автор: Олександр Надєждін
Жанр: проза, роман
Видавництво: Ніде не купиш
Рік/Дата виходу: 2014
Тип: Аудіокнига
Читає: Герасимов В'ячеслав
Мова: Російська
Час звучання: 17:31:12
Формат: MP3
Якість: 96 kbps, 44 kHz, Mono
Розмір: 967.49 MB

Скачати Надєждін Олександр - Ахіллесова п'ята (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Надєждін Олександр - Ахіллесова п'ята (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.