UAstream.Net » Книги » Баллантайн Роберт - Кораловий острів (Аудіокнига)
Баллантайн Роберт - Кораловий острів (Аудіокнига)

Повість «Кораловий острів» (The Coral Island) (1858) англійського письменника Роберта Баллантайна (1825-1894) - безумовна класика світової пригодницької літератури. На жаль ця книга мало знайома російському читачеві. У радянські роки її не перевидавали через відсутність соціального пафосу. Але хіба це потрібно читачеві, що бажає зануритися в романтику далеких мандрівок і небезпечних пригод?

Дикуни й пірати, бурі і таємничі знахідки, і, звичайно ж, потрапила в біду дівчина, яку друзям належить врятувати... Ці і багато інших пригоди чекають трьох молодих людей, що опинилися після аварії корабля на острові в Тихому океані.
Можна також додати, що знаменитий роман Вільяма Голдінга «Володар мух» спочатку замислювався автором як пародія на повість Баллантайна «Кораловий острів», назва якої згадується в книзі Голдінга.

Назва: Кораловий острів
Автор: Роберт Баллантайн
Жанр: проза
Видавництво: Ніде не купиш
Рік/Дата виходу: 2014
Тип: Аудіокнига
Читає: Кірсанов Сергій
Мова: Російська
Час звучання: 03:08:00
Формат: MP3
Якість: 96 kbps, 44 kHz, Mono
Розмір: 114.46 MB

Скачати Баллантайн Роберт - Кораловий острів (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Баллантайн Роберт - Кораловий острів (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.