UAstream.Net » Книги » Лорен Олівер - Деліріум (Аудіокнига)
Лорен Олівер - Деліріум (Аудіокнига)

Недалеке майбутнє. Світ, до якого ми звикли, зазнав значні зміни. Сучасне суспільство, яке прагнуло до воцаріння миру на Землі, знайшло джерело всіх своїх бід - любов. У новому світі любов, або amor deliria, визнана найнебезпечнішою хворобою, і будь «хворий» може дуже жорстоко поплатитися за свої настільки недоречно виникли почуття. Щоб уникнути виникнення amor deliria, для всіх людей, які досягли 18-річчя, була введена Процедура - процес очищення людини від пам'яті минулого, яке несе в собі мікроби цієї хвороби.

Ліна - одна з жителів цього нового світу, їй залишається всього кілька місяців до Процедури. Ліна прагне пройти Процедуру, боячись того, що її спіткає доля матері, яка потрапила під вплив amor deliria. І їй би напевно довелося пройти шлях більшості законослухняних громадян, якби доля не послала їй людину, яка різко змінила її погляд на стан речей в навколишньому світі. Намагаючись відстояти свої переконання і зберегти зародилися почуття, Ліна буде змушена тікати з ворожого світу. Однак це не означає, що їй дадуть втекти просто так...

"Деліріум" поклав початок цілої трилогії про боротьбу за любов в світі, де ця сама любов заборонено:
1. Деліріум
2. Пандемоніум
3. Реквієм

Назва: Деліріум
Автор: Лорен Олівер
Жанр: Фантастика, антиутопія
Видавництво: Аудіокнига своїми руками
Рік/Дата виходу: 2013
Тип: Аудіокнига
Читає: Світлана Смелова
Мова: Російська
Час звучання: 12:40:46
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 128 kbps
Розмір: 612.61 MB

Скачати Лорен Олівер - Деліріум (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Лорен Олівер - Деліріум (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.