UAstream.Net » Ігри » Sniper: Ghost Warrior. Gold Edition (2014/Rus/RePack)
Sniper: Ghost Warrior. Gold Edition (2014/Rus/RePack)

Sniper: Ghost Warrior - сучасний військовий шутер від першої особи з потужними спецефектами і невимовним почуттям насправді відбувається на екрані монітора. Він стовідсотково передає всю напругу реального бою. Від уваги творців не вислизнули навіть найдрібніші деталі спеціальних операцій. У ваших руках снайперська гвинтівка стане абсолютним зброєю.
Влаштовуйте засідки, робіть поправку на вітер, враховуйте вплив погоди і відстань до мети. Ніяких біжать на вас армій безмозкого м'яса - на цьому острові кожен ворог смертельно небезпечний і здатний відправити героя на той світ парою влучних пострілів. Розробіть свою стратегію і стратегію бойових дій, ховайтеся в тінях і лупите без промаху!

Особливості гри:

Gold Edition включає:
- Second Strike
- Map Pack
- Second Strike включає в себе додаткову одиночну кампанію «Незакінчений бізнес» з чудовим ІЇ та новими складними рівнями. Крім того, тут ви знайдете новий режим (захоплення прапора) і 3 додаткових зброї: снайперські гвинтівки М100 і L96 і крупнокаліберний пістолет Desert Eagle. Щоб випробувати вас по повній, ми також включили карту режиму «Виклик».

ОСОБЛИВОСТІ РІПАКУ
-Нічого не вирізане / не перекодировано
-Версія гри 1,0
-Час установки 7 хв.
-Автор Freeleech

Інформація про гру:
Назва: Sniper: Ghost Warrior Gold Edition (RePack)
Жанр: Action
Платформа: PC
Мова: Російська/Українська
Вакцина: присутній
Розмір: 2.39 Gb

Системні вимоги:
Процесор: Intel Pentium 4 3,2 GHz, AMD Athlon 64 3500+ Оперативна пам'ять: 1 Гб (XP) / 2 Гб (Vista / 7) Відеокарта: GeForce 8600 GT або Radeon HD 3850 Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c Вільне місце на жорсткому диску: 7 Гб

Sniper: Ghost Warrior. Gold Edition (2014/Rus/RePack) Sniper: Ghost Warrior. Gold Edition (2014/Rus/RePack)

скачати Sniper: Ghost Warrior. Gold Edition (2014/Rus/RePack)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Sniper: Ghost Warrior. Gold Edition (2014/Rus/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.