UAstream.Net » Ігри » Fatal Frame II (2014/Rus)
Fatal Frame II (2014/Rus)

Ця похмура історія про привидів і іже з ними виникла непроглядній при непроглядній вночі, коли дві мінімальні налякані дівчатка разу випадково забрели в преклонную село, що знаходиться в самій пущі непрохідного лісу. Проте ж, окремі особистості збираються стверджувати, що зачин мав точка бути ще раніше (десь на початку минулого століття), коли в старезній селі, що знаходиться в самій пущі непрохідного лісу, дочка одного здорово респектабельного пан-одинешенека навідріз відмовилася публічно придушити свою сестру-близнючку, ніж накликала на даний заселений пункт всі мислимі і немислимі нещастя (падіння курсу місцевої валюти, навала податкових інспекторів, масове закриття Макдональдсів).

Після чого безвідносно всі мешканці обернулися в злих привидів. Так починалася перша частка Fatal Frame (альтернативне прозвання), приквел до даної гри. До речі, двох дівчаток-протагонисток кликали Міо і Травня Амакура (Mio, Mayu Amakura). Боротися з тутешніми проявом феномена полтергейсту чекає тим же способом, що і в першій частині гри. Практично на самому початку Вам в лапки потрапляє здорово здоровий агрегат під прозвання «Камера Обскура» (Camera Obscura), в народі іменований фотоапаратом. Так ось, ця дрібниця, що твій пилосос, засмоктує в себе дави спочилих і дозволяє своєму господареві бачити неоднакові е-е-е... не доступні неозброєному оку речі.

Коротше тлумачачи, після натискання відповідає кнопки survival horror моментом перетворюється в добрий FPS. У всякого примари уплітати знайдене число енергії, по закінченню якої він, жалісно нарікаючи на злодійку судьбину, розчиняється в дусі. Найбільшої шкоди здоров'ю (алкая яке у них «здоров'я») злісних покійних можна заподіяти, знайшовши момент Fatal Frame. Таким чином, якщо Ви вчасно натиснете кнопку «пострілу», потужність заключного зросте мало не вдвічі, що, зрозуміло, заощадить Вам купу часу, нервів і патронів. До речі про патронах. В якості боєприпасів Камера використовує (що цілком логічно) фотоплівки.

Зрозуміло, кожен вид цієї самої плівки володіє власним комплектом характеристик. Плюс до цього у міру проходження Ви зможете «навішувати» на власний фотоапарат додаткові апргейды, підвищуючи тим самим його, молвим таке, «забійну силу». Здавалося б, з таковоим руйнівним зброєю і бояться нічого. Ан, дудки! Завдяки майстерно підігнутими звукового ряду і приголомшливого дизайну, розробники Tecmo в черговий раз довели, що ефект нагдудкиания страху може досягатися не за рахунок величезної кількості монстрів, доводящихся на один-однісінький квадратний метр ігрового простору, але і за рахунок загальної, леденить кров атмосфери.

Інформація про Гру
Жанр: Action / Survival Horror
Мова: Російська
Розмір файлу: 1,72 GB

Особливості гри:
- Гра заснована на реальних подіях
- Fatal Frame - без перебільшення сама страхолюдная гра на всіх ігрових платформах.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows® XP / Vista / 7
- Процесор: Intel Pentium D - 3,2 GHz / AMD Athlon 64 X2 - 2,2 GHz
- Оперативна пам'ять: 1 GB
- Відеокарта: 128 MB with SM3.0 (GeForce 6600GT / Radeon X1300XT)
- Звукова карта: совместимоя з DirectX9.0
- Вільне місце на жорсткому диску: 2,53 GB - Клавіатура і миша.

Управління клавіатурою і мишею:
Ходити - W,A,S,D
Бігти/Прискорення - Left Shift
Фотоапарат - F
Меню - Enter
Дія/Фотографувати - Ліва кнопка мишки або Space
Збільшення кадру фотоапарата - Ролик мишки.

Установка:
1. Змонтувати образ в DAEMON Tools або Alcohol
2. Встановити гру Натиснути на ярлик на дескопе і різатися
P.S - Налаштування відео будуть, на дескопе або в меню пуск/в папці з грою.
3. Грати!

файл:
Тип видання: Піратка
Таблетка: Вшита Емулятор
Формат файлу: .iso

Fatal Frame II (2014/Rus) Fatal Frame II (2014/Rus)

Завантажити Fatal Frame II (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Fatal Frame II (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.