UAstream.Net » Ігри » Hydrophobia Prophecy v.1.0.1385 (2014/Rus/RePack by Ultra)
Hydrophobia Prophecy v.1.0.1385 (2014/Rus/RePack by Ultra)

Величезне місто посеред просторів океану виявився останньою надією людства. Тут, у секретних лабораторіях, створюються технології, які здатні перетворити пустелі в райські кущі і повернути назад морські хвилі, що затопили велику частину суші. У всякому разі, так говорять - і, як правило, цьому вірять. Але є й інша точка зору на порятунок планети. Навіщо витрачати дорогоцінні ресурси, якщо можна просто знищити зайві шість чи сім мільярдів чоловік, покінчивши з перенаселенням з допомогою тотального геноциду?
У новому, не на жарт лякаючому екшені Hydrophobia гравцям належить прорватися крізь відсіки і палуби величезного лайнера і вціліти в зіткненні з безжальною водною стихією. На потопаючому кораблі немає місця сумнівам - навіть хвилинне коливання може обернутися катастрофою. Тільки прагнення вижити за всяку ціну і вміння володіти зброєю допоможе вам уникнути болісної загибелі і зірвати жахливі плани божевільних фанатиків.
Hydrophobia Prophecy є розширеною і покращеною версій екшену Hydrophobia, який вийшов на Xbox 360 у вересні минулого року. У ПК і PS3 версіях була покращена графіка, перероблена механіка геймплея, з'явилися нові ексклюзивні рівні, перероблена історія, змінена кінцівка, переписана озвучка, і багато іншого.

Назва: Hydrophobia Prophecy
Версія: v.1.0.1385
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Multi8 /Українська
Таблетка: Вшита
Розмір: 1,7 GB

Особливості RePack'a
- Нічого не вирізане / не перекодировано

Системні вимоги:
v Os: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
v Cpu: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2
v Video: NVidia 8600GT / 512MB або Radeon HD 3650 / 512MB
v Audio: Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0
v Ram: 2 Гб
v Hdd: 5,8 Гб

Hydrophobia Prophecy v.1.0.1385 (2014/Rus/RePack by Ultra) Hydrophobia Prophecy v.1.0.1385 (2014/Rus/RePack by Ultra) Hydrophobia Prophecy v.1.0.1385 (2014/Rus/RePack by Ultra)

Скачати Hydrophobia Prophecy v.1.0.1385 (2014/Rus/RePack by Ultra)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Hydrophobia Prophecy v.1.0.1385 (2014/Rus/RePack by Ultra) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.