UAstream.Net » Ігри » Bet On Soldier: Blood Sport (2014/Rus)
Bet On Soldier: Blood Sport (2014/Rus)

Гроші - корінь усього зла в світі. І ключ до виживання... У світі, де війна триває вже понад 80 років, все залежить від військово-промислового комплексу. І від Синдикату, глобальної організації, извлекающей прибуток з хаосу. Війна - не тільки питання виживання, але і розвага. Федерації, контролюючі уряду, створили телевізійне шоу Bet On Soldier, в якому професійні солдати б'ються на смерть, розважаючи народ і заробляючи деньги.Побывайте в шкурі Нолана Дейнворта, колишнього найманця, а нині працівника збройової фабрики. Можливо, він так і продовжував би жити в невіданні, якби не вбивство його коханої учасниками ліги B.o.S. Тепер він помститься, між справою ставши чемпіоном B.o.S. і багато чого дізнавшись про своє минуле і про таємниці, приховуваних Синдикатом.

Особливості гри
Тут за вбивство платять гроші. Гравець повинен в поті чола заробляти на життя, знищуючи ворогів і ставлячи на свою перемогу. Немає грошей=немає зброї=немає шансів!
Більше 40 ліги чемпіонів Bet On Soldier, над якими необхідно здобути перемогу.
Багатокористувацький режим до 32 гравців в 6 різних класах. Кожен гравець може ставити на свій виграш.
Видовищні битви епічного масштабу - ця війна покликана розважати народні маси.
Продуманий сюжет і нелінійне проходження.
20 місій в чотирьох тематичних зонах - Алясці, Європі, Неваді та Кубі.
Більше 40 видів озброєння, у тому числі вогнемети, великокаліберні рушниці, газову зброю, ракетниця і пятиствольный кулемет.
Просунуті алгоритми поведінки персонажів - вороги нападають скоординовано, використовуючи хитрі тактичні прийоми і прикриваючи один одного за допомогою щитів. Ваші найманці прийдуть на допомогу, якщо ви потрапите під перехресний вогонь.
Два різних закінчення - виберіть свою долю.
- Новаторський графічне ядро від Kylotonn. Інноваційний фізичний движок Novodex. Гра оптимізована для роботи на відеокарти сімейства NVIDIA і чіпсетах AMD 64.

Системні вимоги: > Процесор Pentium IV 1.5 ГГц
Жанр: Action
Мова: Російська
Тип видання: Піратка
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 1.59 GB

Bet On Soldier: Blood Sport (2014/Rus) Bet On Soldier: Blood Sport (2014/Rus)

Скачати Bet On Soldier: Blood Sport (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Bet On Soldier: Blood Sport (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.