UAstream.Net » Ігри » Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (2014/ENG/Multi-RELOADED)
Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (2014/ENG/Multi-RELOADED)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2014
Жанр: Adventure / 3D / 1st Person / Int.Movie
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Розробник: Big Finish Games
Видавець: ATLUS
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібно
Формат файлу: .rar
Розмір файлу: 14.9 GB (+5% для відновлення)
Платформа: PC

Про Гру: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure - розповідає про пригоди відомого детектива Текса Мерфі в антиутопическом майбутньому Сан-Франциско. Гра створена поєднанням двох технологій - реальних зйомок акторів на «зеленому тлі» і 3D графіки для побудови навколишнього світу. Це остання частина серії пригодницьких ігор про детектива Текса Мерфі, гроші на яку збирали з допомогою Kickstarter.

Текс Мерфі прокидається в повній прострації, з чавунною головою, на майданчику евакуаційної сходів свого офісу, розташованого над готелем Рітц. Здавалося б, типове ранок для останнього детективів старої школи. Але не зовсім. Те, що спочатку здається жахливим похміллям, обертається куди більш незбагненним кошмаром: щось або хтось стер пам'ять Текса про останніх семи роках його життя.

Втрачена любов, жага помсти і наикрепчайший кави у світі підтримують Текса на шляху в химерному лабіринті нерозгаданих вбивств, таємних планів і втрачених технологій Ніколи Тесли. Тільки вирішивши загадки свого минулого, Текс може сподіватися повернути пам'ять, відновити втрати і не допустити жахливого майбутнього.

Особливості гри:
- Текс Мерфі повертається, щоб порадувати вас черговий неймовірно захоплюючою головою в цій класичної пригодницької історії. Наукова фантастика, нуар і здорове почуття гумору створюють вдалий фон.
- Тріумфальне повернення жанру FMV-ігор! Завдяки участі заслужених акторів і високій роздільній здатності, колоритні персонажі Сан-Франциско 2050 року стануть як не можна більш реалістичними.
- Тексу належить розгадувати найбільшу таємницю століття буквально на бігу, відбиваючись від мутантів, кілерів, фатальних жінок і долаючи важку амнезію.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows Vista / 7 / 8
- Процесор: intel CORE i3 2.6 GHz
- Оперативна пам'ять: 4 GB RAM
- Відеокарта: ATI Radeon 5570 1GB/Nvidia GT 450
- Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX®
- Вільне місце на жорсткому диску: 17 ГБ



Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (2014/ENG/Multi-RELOADED)Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (2014/ENG/Multi-RELOADED)Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (2014/ENG/Multi-RELOADED)


Завантажити гру: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (2014/ENG/Multi-RELOADED)
Скачати Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (2014/ENG/Multi-RELOADED) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.