UAstream.Net » Книги » Олексій Пехов. Цикл «Вітер і іскри» (Аудіокнига)
Олексій Пехов. Цикл «Вітер і іскри» (Аудіокнига)

Дія всіх книг циклу відбувається в фентезійному світі Хара, поділеному на Західний та Південний континенти. Його населяють антропоморфні розумні істоти: нириты, йе - арре, шей-зани, блазги, ельфи і люди. Спочатку, всі люди Західного континенту володіли «іскрою» - магічним Даром, здатністю керувати потоками енергії з Великих Будинків. У перших магів «іскра» була сірою. Проте в якийсь момент стався Розкол. Невідомо з яких причин, але одні маги вважали за краще користуватися темною стороною Дару, а інші - світлою. Між ними розгорілася війна, в ході якої Західних континент був спалений дотла, а маги перебралися на Схід і стали жити серед звичайних людей. Темні маги оселилися на півдні, на території королівств Сдис і Урс (некроманти), а світлі - на півночі, на території Імперії і Морассии (Ходять і Вогники). Через століття способи навчання магії в двох школах змінилися настільки, що носій «іскри» міг контролювати тільки одну сторону Дару.

1. Шукачі вітру.
Світ Хари втратив найцінніше - знання. Все, що тисячоліття тому було буденним і звичним, тепер здається казкою. За жалюгідні крихти великого мистецтва минулого маги ведуть кровопролитні війни. Найстрашніша і нещадна війна ось уже п'ять століть триває між тими, хто править світом, - Ходять Проклятими. Темрява і світло, некромантия і цілительство сплелися в смертельний тугий клубок, що знищує всіх, хто посміє до нього доторкнутися. Несс і Лаэн кидають виклик носіїв Дару, щоб врятувати свою жизнь.Что стане ставкою в їхній грі - совість, любов, гроші, знання, безсмертя?

2. Вітер полину.
Вітер гуляє по світу Хари, заносячи минуле піском брехні. Ніхто вже не пам'ятає те, що колись вважалося правдою - вона давно забуто, і, щоб дізнатися про неї, слід спіймати вітер за хвіст. Ось тільки що робити, якщо він обернеться гірким полином? Буде тобі потрібна істина, до якої ти так прагнув? Несс, Лаэн і Шен біжать від летить по їх слідах урагану війни, але попереду чекає грозова буря, і не має від неї порятунку ні людям, ні Проклятим. Тому що дує над рівнинами Руді, гасячи багряні степові іскри, жорстокий вітер полину.

3. Женці вітру.
В растерзанную війною країну прийшла пізня осінь. Лютий вітер, крижаний і несамовитий, несе з-за суворих гір нескінченні дощі, і не сховатися від них ні живим, ні мертвим. Крижана вода не здатна остудити ненависть, охоплену вогнем в серцях тих, хто наважився кинути виклик долі і вступити в сутичку. Несс і Шен, Цибулю і Га-нор, Прокляті і Ходять переслідують свої цілі, намагаючись вижити, вирвати перемогу, помститися і вирішити для себе, що небезпечніше - темна «іскра» магічного дару або темрява у власній душі.

+. Пожирач душ
Стародавній Сдиский відступник-некромант,володар восьмипозвоночного палиці сили, давним-давно залишив ті місця,забравши з собою могутні артефакти... Через багато років некромант-переслідувач нарешті знаходить те,що від нього залишилося...

Цикл: "Вітер і іскри"

+ Ціна свободи (2005) [розповідь-пріквел]
+ Пожирач душ (2005) [розповідь-пріквел] 128 kbps
1.Искатели вітру (2005) 133-192 kbps
2.Ветер Полину (2006) 128 kbps
3.Жнецы вітру (2008) 128 Kbit/s

4.Искра і вітер (2008) не озвучено

Назва: Цикл «Вітер і іскри»
Автор: Олексій Пехов
Жанр: Фентезі
Номер в серії/циклі: 1, 2, 3, +
Видавництво: Аудіокнига своїми руками
Рік випуску: 2012
Тип: аудіокнига
Читає: Svetik-zayka, М.Евдокимов
Мова: Російська
Час звучання: 1) 15:02:12; 2) 13:31:48; 3) 13:49:24; +) 01:41:45
Формат | Якість: MP3, 96 - 192 Kbit/s
Розмір: 1,68 Gb

Скачати Олексій Пехов. Цикл «Вітер і іскри» (Аудіокнига)

Скачати Олексій Пехов. Цикл «Вітер і іскри» (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.