UAstream.Net » Книги » Марк Руссинович, Девід Соломон, А. Іонеску - Внутрішнє пристрій Microsoft Windows. Основні підсистеми ОС. 6-е видання. Частина 2 (2014)
Марк Руссинович, Девід Соломон, А. Іонеску - Внутрішнє пристрій Microsoft Windows. Основні підсистеми ОС. 6-е видання. Частина 2 (2014)

Шосте видання цієї легендарної книги присвячено внутрішньому устрою і алгоритмами роботи основних компонентів операційної системи Microsoft Windows 7, а також Windows Server 2008 R2. Визначаються ключові поняття і терміни Windows, дається уявлення про інструментальних засобах, що використовуються для дослідження внутрішнього пристрою системи, розглядається загальна архітектура та компоненти ОС.

Також у книзі дається уявлення про ключові основних системних і керуючих механізми Windows, охоплюються основні компоненти операційної системи: процеси, потоки та завдання; безпека та робота в мережі.

Друга частина книги охоплює основні підсистеми Windows: введення-виведення, зберігання даних, управління пам'яттю, диспетчер кеша і файлові системи. Розглянуто процеси запуску і завершення роботи та дано опис аналізу аварійного дампа. Книга призначена для системних адміністраторів, розробників складних додатків і всіх, хто хоче зрозуміти, як влаштована операційна система Windows.

Інформація про книгу:
Назва: Внутрішнє пристрій Microsoft Windows. Основні підсистеми ОС. 6-е видання. Частина 2
Автор : : Марк Руссинович, Девід Соломон, А. Іонеску
Мова:російська
Видавництво: Пітер
Серія: Майстер-клас
Рік: 2014
Формат: PDF
Сторінок: 672 (частина 2-а)
Розмір:12.82 MB

Завантажити Марк Руссинович, Девід Соломон, А. Іонеску - Внутрішнє пристрій Microsoft Windows. Основні підсистеми ОС. 6-е видання. Частина 2 (2014)

Скачати Марк Руссинович, Девід Соломон, А. Іонеску - Внутрішнє пристрій Microsoft Windows. Основні підсистеми ОС. 6-е видання. Частина 2 (2014) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.