UAstream.Net » Книги » Петро Успенський. Четвертий шлях. Запис бесід, заснованих на вченні Р. В. Гурджиєва. Тому 1-2 (Аудіокнига)
Петро Успенський. Четвертий шлях. Запис бесід, заснованих на вченні Р. В. Гурджиєва. Тому 1-2 (Аудіокнига)

Книга найбільш повно, у формі запитань і відповідей, представляє систему основних законів буття і можливого вдосконалення людини.

Четвертий Шлях, розроблений одним з найвидатніших провідників у світ езотеричних знань Г.Гурджиевым і його учнем П.Успенским на відміну від традиційних шляхів факіра, монаха і йога, не вимагає відходу від повсякденного життя, а дозволяє використовувати отримане знання, показує приховані можливості самореалізації, відкриваючи новий шлях у житті. Навмисна яскравість Гурджієва оттеняла особистість П.Д.Успенского і, по суті, ми мало що знаємо про останньому. "Успенський помер понад півстоліття тому, а його книги купуються і читаються. Вони були перекладені на французьку, німецьку, іспанську та інші мови. В той же час його Вчення (уточнюємо: його версія "4-го шляху, яку послідовники Успенського називають "Роботою" або "Системою", як і сама постать Майстра, фактично залишаються невідомими".

Назва: Четвертий шлях. Запис бесід, заснованих на вченні Р. В. Гурджиєва. Тому 1-2
Автор: Петро Успенський
Жанр: Філософія, езотерика
Видавництво: Говорящая книга
Рік випуску: 2012
") Тип: аудіокнига
Читає: Ілля Бобильов
Мова: Російська
Час звучання: 36:50:00
Формат | Якість: MP3, 128 kbps, AAC, 44000 Гц Stereo
Розмір: 1,84 Gb

Скачати Петро Успенський. Четвертий шлях. Запис бесід, заснованих на вченні Р. В. Гурджиєва. Тому 1-2 (Аудіокнига)

Скачати Петро Успенський. Четвертий шлях. Запис бесід, заснованих на вченні Р. В. Гурджиєва. Тому 1-2 (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.