UAstream.Net » Ігри » Фруктовий рай
Фруктовий рай

Увлекательнуя і интереснуя гру «Фруктовий рай»! Пройдіть просту реєстрацію і пориньте в цікавий і барвистий світ, в якому Ви зможете не тільки приємно провести час, але і отримувати стабільний дохід.

На вашій фруктової фермі урожай буде рости круглий рік, він ніколи не зіпсується і не принесе вам збитки і, що найголовніше, ви можете збирати його в будь-який час і заробляти на його продаж 24 години на добу.

Вас чекає величезний вибір різних саджанців, з яких згодом виростуть фруктові дерева, а потім з'явиться урожай, який Ви з успіхом зможете вивезти і отримати таку очікувану прибуток.

Ну а тепер детальніше про гру.

Про проект
Купуйте саджанці, вирощуйте дерева, доглядайте за ними і потім у вас з'явиться урожай, який пізніше можна вивести і отримати прибуток.
Чим більше дерев, тим більше ваш урожай і ваш прибуток!

Магазин саджанців
у магазині В продажу є такі види саджанців - лайм, вишня, полуниця, персик, апельсин, лимон і кавун.

Вартість саджанців становить від 50 до 50000 срібла, в залежності від виду саджанців, найдешевший лайм, найдорожчий кавун.
Урожай автоматично з'являється на вашому складі кожні 10 хвилин

Курс обміну 100 срібла =1 рубль.

Моя ферма
Після того як ви купили саджанці, вам необхідно відправиться в розділ «моя ферма».

Мій склад
У цьому розділі ви можете подивитися, яка кількість фруктів у вас вже є.
Все що вам залишиться це назбирати необхідну кількість, продати їх на ринку, отримати срібло і потім вивести його в реальні гроші.

Переваги гри «Фруктовий рай»
На системному ринку можна миттєво обміняти урожай на срібло;

Моментальні виплати в автоматичному режимі на ваш гаманець. Мінімальна сума, яку можна вивести становить 1 рубль. Лімітів та обмежень на максимально можливу суму висновку немає.

Гарантії:
Ми надаємо відкриту інформацію про системному резервному фонді, який призначений для викупу врожаю у гравців. Вся інформація відображається в режимі реального часу. Таким чином, кожен гравець буде завжди у курсі того, які гарантії виплат на даний момент існують у системи. Резервний фонд - це гарантія для кожного користувача, про те, що завжди доступний автоматичний викуп врожаю і отримання прибутку;

Кожному користувачеві ми гарантуємо стабільні виплати і дохід.

Безпека
Адміністрація розробила унікальну і продуману до дрібниць систему захисту коштів кожного користувача. Ми виключили будь-які моменти пов'язані з витоком оборотних коштів користувачів. Скрипт нашого сайту має широку ступінь захисту від будь-яких зломів і проникнення ззовні.

Ми постійно вдосконалюємо гру і поступово будемо додавати нові блоки, які дозволять стабільно поповнювати резерв на викуп урожаю. При великому накопиченні коштів в резерві нашого проекту, адміністрація планує інвестиції для отримання дохід, який буде поповнювати резерв системи на викуп.

Ваша ферма буде гарантовано приносити прибуток завжди!

перейти в гру «Фруктовий рай»!
Скачати Фруктовий рай скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.