UAstream.Net » Книги » Роберт Льюїс Стівенсон. Чорна стріла (Аудіокнига)
Роберт Льюїс Стівенсон. Чорна стріла (Аудіокнига)


Дія роману «Чорна стріла» відбувається в XV столітті в епоху Війни Червоної і Білої троянди. Юний Дік Шелтон зустрічається з ватажком вільних стрільців Джоном Мщуся за всіх і переживає безліч пригод.
"Чорна стріла" - справжній еталон історико-пригодницького роману, золота класика жанру. Книга, якої не тільки діди, але й прадіди наші насолоджувалися, так само як будуть насолоджуватися і наші правнуки. Тому що проходять роки і десятиріччя, проте історія загадкових і ризикованих пригод, що відбуваються в Англії в останні дні Війни Червоної і Білої троянди, як і раніше захоплює і хвилює читачів.
Середньовічна Англія. Війна Червоної і Білої троянди за королівський трон. Пройшовши через безліч пригод, Дік знаходить звання лицаря і одружується на коханій, якої несподівано для нього самого виявляється дівчина, ховалася під хлопчачим ім'ям Мэтчем.

Назва: Чорна стріла
Автор: Стівенсон Роберт Льюїс
Жанр: Пригодницька повість
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2014
Тип: аудіокнига
Читає: Сушков Володимир
Мова: Російська
Час звучання: 09:43:25
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 128 кбіт/c
Розмір: 487.76 Мb

Скачати Роберт Льюїс Стівенсон. Чорна стріла (Аудіокнига)

Скачати Роберт Льюїс Стівенсон. Чорна стріла (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.