UAstream.Net » Книги » Артем Кам'янистий - Адмірал південних морів (Аудіокнига)
Артем Кам'янистий - Адмірал південних морів (Аудіокнига)

Древні казали, що існують три морські професії: торгівля, рибальство і піратство. У світі, куди невдало закинули добровольця номер дев'ять, вважають так само.
Відправитися на інший край моря до Залізного Мису? До тієї самої грандіозної кузні, де війська богопротивных південців отримують найкращі в світі зброю і амуніцію? Адже якщо це не серце імперії демов, то як мінімум печінку, а такі органи покладається ретельно оберігати, хіба що по великим святам роблячи виключення заради рясних узливань. У ті води ось уже сто років як ніхто не ризикує потикатися. Атакувати темну твердиню двома кораблями, маючи лише одного досвідченого капітана, який до того ж прославився лише тим, що розбив своє судно про проклятий берег Межигір'я? І ще він одержимий суїцидальними бажаннями: мріє героїчно загинути, як прийнято у чоловіків його роду. Невже знайдуться божевільні, яких вдасться зачислити в команду до такого психів?
Ще знайдуться, якщо це обіцяє частку у видобутку. Вони і до чорта в команду підуть, не те що до капітана-невдахи. А ти, пане вартовий, думай, як звідти забрати цю саму видобуток... і свою голову заодно.

Назва: Адмірал південних морів
Автор: Артем Кам'янистий
Виконавець: RHVoice Alexandr
Видавництво: Самвидав
Жанр: фантастика
Рік випуску: 2013
Формат|Якість: MP3, 128 Кбіт/с
Тривалість: 10:15:17
Розмір файлу: 580.34 MB
Мова: російська

Скачати Артем Кам'янистий - Адмірал південних морів (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Артем Кам'янистий - Адмірал південних морів (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.