UAstream.Net » Windows » Start Menu Reviver
Start Menu Reviver

Компанія Microsoft працює над проектом повернення стартового меню Windows в майбутньому, а тим часом популярний додаток Start Menu Reviver оновилося вже до 2 версії і пропонує ще більше можливостей для оптимізації «вісімки». Майже рік тому розробники ReviverSoft створили свій продукт, який поверне меню «Пуск» інтерфейс «Метро».

Користувачі отримали навіть не класичне, а більш функціональне меню, що дозволяє отримати швидкий доступ до найбільш важливих системних інструментів і службам, до списку додатків, встановлених на комп'ютері, а також інтегрований в меню плитковий, настроюється інтерфейс.

Розробники з гордістю заявляють про просунутої функції пошуку, здатної знайти буквально все (тут мається на увазі: пошук за документами або служб, а також програмами, встановленими у вашій системі). Звичайно ж, користувач може в будь-який момент повернутися в стартове меню «вісімки».

Start Menu Reviver має безліч налаштувань, здатних максимально персоналізувати меню «Пуск». Налаштувати можна як поведінка і розташування, так і зовнішній вигляд самої кнопки. Крім того, використовувати це програмне забезпечення можливо не тільки на сучасній системі Windows 8, але і на попередній «сімці», хоча б для отримання більш широких можливостей класичного меню.

Варто звернути увагу і на редизайн програми. Зовнішній вигляд програми максимально наближений до «вісімки». Над проектом працював відомий дизайнер Jay Machalan. В цілому, додаток залишає хороше враження. Що особливо радує, установку програми не обтяжує додаткове рекламне ПЗ.

Так багато додаткових корисних властивостей:
• Потужний пошук
Поле пошуку Start Menu Reviver працює за принципом "одного вікна" і знаходить у Вашому комп'ютері все, що потрібно. Воно допоможе Вам розшукати додатки, комп'ютерні установки та документи за кілька секунд.
• Зробіть плитку веб-сайту
Start Menu Reviver не тільки дозволяє Вам додавати робочий стіл і сучасні програми як плитки, але Ви можете також створити плитки для швидкого доступу до Ваших улюблених веб-сайтів і навіть обраним документами.
• Увійти в стартове вікно
Якщо Ви все ще хочете зайти в стартове вікно Windows 8, Ви можете побачити його і отримати безпосередній доступ до нього в Start Menu Reviver. Ви можете побачити навіть те, як воно виглядало, коли Ви в нього заходили останній раз.
• Натисніть кнопку Пуск
Ви можете легко налаштувати кнопку Пуск за замовчуванням. В Start Menu Reviver є широкий вибір різноманітних пускових кнопок.
• Дійсно зручно для сенсорного екрану
Унікальна структура плитки в меню Пуск Reviver означає, що він є єдиним Start Menu, яка дійсно сенсорний зручно. Звичайно, ви все ще можете використовувати мишу і клавіатуру, але з меню Пуск Reviver ви можете легко додавати, видаляти, переміщати і редагувати дотику пальця.
• Управління робітничого і Сучасне застосування
Запускайте і звичні настільні програми, та сучасні програми нової системи Windows 8 безпосередньо з меню Пуск. Жоден інший продукт не дає Вам таку можливість.

Start Menu Reviver Start Menu Reviver Start Menu Reviver

Інформація про програму:
Рік: 2014
Назва: Start Menu Reviver
Автор : : www.reviversoft.com
Система: Windows® 7/8/8 .1 (x32/x64)
Мова інтерфейсу:Multilanguage/Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 7.09 MB

Скачати Start Menu Reviver

Скачати Start Menu Reviver скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.