UAstream.Net » Ігри » Breath of Fire 4 (2014/Eng/Rus)
Breath of Fire 4 (2014/Eng/Rus)

Розповідати про історію ігрової всесвіту мені не доведеться, оскільки дія починається, так би мовити, з чистого аркуша, так і розкривати фінал нема чого. Головним героєм є хтось "Ryu" (на старті йому можна дати будь-яке інше ім'я), раптово втратив пам'ять і виявлений принцесою з країни Wyndia на ім'я Ніна.
У супроводі свого вірного друга Крея вона направляється в західну імперію Фоу, щоб відшукати зниклу сестру Еліну. Напад дракона приводить в непридатність їх вельми оригінальний засіб пересування - sandflier. Крилата дівчина змушена зайнятися пошуками запасних частин, виявити по дорозі в найближчий місто "Ryu" і взяти його з собою. У цей же самий час поруч зі столицею імперії, Чедо, пробуджується бог Фоу-Лу, за сумісництвом - перший імператор династії Фоу, колись заснував сама держава.
Власне, сюжет - одна з найсильніших сторін BoF 4, що має всі передумови для того, щоб утримати біля монітора затятих ненависників консольних рольовиків. Розплутати складні взаємини між імперією і східними королівствами, що рясніли в минулому кровопролитними війнами, дізнатися про жахливу долю Еліни, з'ясувати, хто і навіщо закликав у цей світ Фоу-Лу, і звідки взявся протагоніст... Іноді автори навіть віддають нам на піклування 60-рівневого першого імператора, поки він бреде в Чедо.
У подорожі можна зібрати в одну компанію шістьох різних персонажів, яких дозволено прокачати до 50-го рівня. Дехто з них володіє унікальними можливостями взаємодії з навколишнім оточенням. Ніна вміє літати, Крей - пересувати важкі предмети, Эршин - при необхідності довбати залізною головою, а головний герой - знову ж таки, якщо знадобиться, вибивати з NPC гроші і орудувати мечем. Не забувайте про це, інакше кінцівки вам не бачити.

Інформація про гру:
Назва: Breath of Fire 4 (Російська)
Жанр: RPG
Мова: англійська + російська
Все включено
Розмір: 583 mb

Breath of Fire 4 (2014/Eng/Rus) Breath of Fire 4 (2014/Eng/Rus) Breath of Fire 4 (2014/Eng/Rus)

скачати Breath of Fire 4 (2014/Eng/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Breath of Fire 4 (2014/Eng/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.