UAstream.Net » Різне » Фатальні числа. Нумерологія (2014) SATRip
Фатальні числа. Нумерологія (2014) SATRip

Інформація про фільм
Назва: Фатальні числа. Нумерологія
Рік виходу: 2014
Жанр: Документальний
Режисер: Сергій Краус

Влада цифр. Формула життя. Цифрова матриця. Ми, самі того не помічаючи, будуємо своє життя у відповідності з числами та цифрами. Ми обчислюємо відпущений нам термін роками, днями і годинами.

Ми рухаємося вперед, відмірюючи кілометри. Ми досліджуємо світ, виводячи формули і доводячи теорему. І якщо ми зможемо навчитися цьому рахунку, зрозуміти формулу, яку пропонує нам саме життя, а потім побудувати на її основі точний прогноз, можливо, ми зуміємо змінити саму долю? Адже, як кажуть нумерологи, немає в нашому світі влада сильніше, ніж влада цифр.

Випущено: Росія
Тривалість: 00:44:38

Фатальні числа. Нумерологія (2014) SATRip Фатальні числа. Нумерологія (2014) SATRip Фатальні числа. Нумерологія (2014) SATRip

Файл
Формат: AVI
Якість: SATRip
Відео: XviD, 720x400, 1600 kbps
Розмір: 556.61 Mb

Скачати Фатальні числа. Нумерологія (2014) SATRip

Скачати Фатальні числа. Нумерологія (2014) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.