UAstream.Net » Ігри » Child of Light + DLC (2014/XBLA/RUS/XBOX360)
Child of Light + DLC (2014/XBLA/RUS/XBOX360)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2014
Жанр: Arcade (Platform) / RPG (Japanese-style)
Розробник: Ubisoft
Видавництво: Ubisoft
Тип видання: XBLA
Прошивка: FreeBoot
Мова інтерфейсу: Російська
Платформа: XBOX360
Розмір файлу: 1.48 GB (+5% для відновлення)

Про Гру: Зла королева викрала сонце, місяць і зірки. Разом з юною принцесою Авророю вам належить повернути небесні світила, здолати злий королеву і відродити королівство Лемурия. Боріться пліч-о-пліч з вогником Игникулюсом, використовуючи бойову систему Active Time Battle. Вашим союзником також може керувати інший гравець. Вас чекають зустрічі не тільки з добрими феями і гномами, але і зі злими вовками і драконами. Зробіть попереднє замовлення зараз і отримаєте бонус: набір рун, ексклюзивний навик і новий наряд!

МОЖЛИВОСТІ:
- Кооперативне проходження поза мережі: 2
- Dolby Digital

ІНТЕРНЕТ-ФУНКЦІЇ:
- Завантажуваний контент



Child of Light + DLC (2014/XBLA/RUS/XBOX360)Child of Light + DLC (2014/XBLA/RUS/XBOX360)Child of Light + DLC (2014/XBLA/RUS/XBOX360)


Завантажити гру: Child of Light (2014/XBLA/RUS/XBOX360)




Рік випуску: 2014
Розробник: Ubisoft
Видавництво: Ubisoft
Тип видання: XBLA
Прошивка: FreeBoot
Мова інтерфейсу: Російська
Платформа: XBOX360
Розмір файлу: 14.54 Mb (+5% для відновлення)

Список DLC:
- Пакет зоряного пилу (Stardust Pack): Містить кілька кластерів зоряного пилу: по 2 кластера здоров'я, мани, сили, захисту, магії, захисту від магії і по 1 кластеру критичного удару, ухилення і швидкості.
- Набір необроблених самоцвітів (Rough Oculi Pack): Містить 2 сапфіра, 2 рубіна, 2 смарагду, 1 цитрин, 1 турмалін і 1 аметист.
- Пакет "Біда Голема" (The Golem's Plight Pack): Пакет "Біда Голема" відкриє для вас квест Голема, завдяки якому Аврора знайде ще одного вірного союзника. Також пакунок містить унікальний кристал Ерін, що володіє неймовірною силою, і набір необроблених самоцвітів поменше: 3 сапфіра, 3 рубіна і 3 смарагду.
- Пакет "Принцеса вітру" (Light Pack): Містить аватар принцеси вітру, навик зцілення і невеликий набір необроблених самоцвітів: 3 сапфіра, 2 рубіна і 3 смарагду.
- Набір огранених самоцвітів (Faceted Oculi Pack): Містить 2 сапфіра, 2 рубіна і 2 смарагду.
- Набір нерівних сапфірів (Tumbled Oculi Pack): Містить 2 сапфіра, 2 рубіна, 2 смарагду, 1 цитрин, 1 турмалін і 1 аметист.
- Пакет "Аврора в сірому" (Dark Pack): Містить аватар Аврори, по одному кластеру зоряного пилу, кластер мани, захисту, захисту від магії, і невеликий набір необроблених самоцвітів: 3 сапфіра, 2 рубіна і 3 смарагду.

Завантажити: Child of Light (2014/UKR/DLC)
Скачати Child of Light + DLC (2014/XBLA/RUS/XBOX360) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.