UAstream.Net » Новинки технологій » Представлені тачфони Samsung Star 3 та Star 3 DuoS

http://gagadget.com/files/u2219/1_31.jpg

Samsung Star 3

3-дюймовий сенсорний дисплей (320х240), камера на 3 МП, 512 МБ ОЗУ і 1 ГБ флеш-пам'яті, Bluetooth 3.0, слот для карт пам'яті microSD (до 16 ГБ), 3.5 мм аудіоджек, роз'єм microUSB і стерео FM-радіо. Тачфон здатний працювати в мережах GSM / EDGE / GPRS (850/900/1800/1900), при цьому не підтримує 3G. Ємність акумулятора досить скромна - 1000 мАг, а час роботи поки невідомо. Серед програм будуть встановлені браузер Opera Mini і фірмовий сервіс ChatOn. Це не смартфон, а тачфон, що працює на пропрієтарної ОС з оболонкою TouchWiz Lite 2.0.

 

4_19.jpg
5_14.jpg

 

 

Samsung Star 3 DUOS

Двосімник практично не відрізняється від вищезгаданого односімніка за частиною системи і техданних. Крім того, ціни і терміни випуску обох новинок поки невідомі, зате обидві будуть випускатися в чорному і білому виконаннях.

2_44.jpg
3_30.jpg
Джерело: gagadget.com

 

Скачати Представлені тачфони Samsung Star 3 та Star 3 DuoS скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.