UAstream.Net » Книги » Енциклопедія "Живий світ"
Енциклопедія "Живий світ"

Назва: Енциклопедія "Живий світ"
Автор: Колвін Л., Спіер Е.
Мова: російська
Рік: 1997
Кількість сторінок: 127
Формат: DJVU
Розмір: 73,5 Mb

Енциклопедія «Живий світ» сповнена цікавих фактів про життя рослин і тварин. Вона складена за принципом єдності природи, навколишнього середовища та середовища проживання. У ній особлива увага приділяється взаємодії живих істот один з одним і з нескінченно мінливим світом природи. У книзі міститься кілька сотень чудових ілюстрацій і докладних схем. Все це разом з численними пізнавальними таблицями, словником і повним покажчиком робить її незамінною довідковою книгою для дітей.
Скачати Енциклопедія "Живий світ" скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
sVIKs - Гості | | Публікацій: 0 | Коментарів: 0

17 січня 2012 22:42
1

Да... была у меня такая книженция лет так 14-15 назад, а точнее все 4 книги из этой серии - довольно интересно было и познавательно. Но сейчас есть намного красочнее и интереснее.

alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.