UAstream.Net » Ігри » Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний воїн (2014/Rus/RePack)
Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний воїн (2014/Rus/RePack)

Вас посилають у віддалений регіон, де панування забрали під власне управління бандити, оснащені з ніг до голови. Ви - досвідчений експерт, якому, як вважають влади сполучених штатів Америки, не створить праці зняти небезпеку тероризму. Чи вийде у вас реалізувати таке доручення, залишаючись непримітним для противника..?

Ми всі на світі скучили за чудовим іграшкам про снайперів. Нікчемні місії в окремих шутерах виглядають як ніби ковточок холодного повітря, м'яко перетворюється в повну різанину. Оптичне прицільне пристрій ще аж ніяк не вважається запорукою влучного пострілу. Майстерня City Interactive рекомендує свіжий проект, який повністю присвячений небезпечним буднях військового снайпера. Сьогоднішній світ багатий тиранами, вони захоплюють різні держави і нав'язують громадськості власну політику. Так сталося в державі Ісла Труэно. Для того щоб захистити миролюбних жителів від тирана, сполучені штати формують секретну армійську операцію по ізнічтоженію тирана і позбавлення пригніченого політичного діяча. Обіцяється реальна фізика польоту кулі, обчислення лінії руху її польоту, врахування вітру і биття серця стрілка. На великих ступенях складності і в помині немає підсвічування мішені, абсолютна імла і неймовірний реалізм - не нехтуйте позицію для стрілянини захистити мінами і розтяжками - ворог пролежувати боки не стане. Насичена та інноваційна графіка зобов'язана зробити видеоигровой процес ще більше цікавим!

Реалістичний шутер про будні снайпера
Обчислення польоту кулі, аналіз різних поправок її польоту
Розкішна відеографіка
Просування по місій з підтримкою двох різних героїв
Жорсткі смертовбивства в близькому бою - вмикання очі і перерезывание горла

Інформація про гру Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний Воїн
Назва: Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний Воїн
Жанр: Action (Shooter), 3D, 1st Person
Тип видання: RePack
Мова: російська

Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний воїн (2014/Rus/RePack) Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний воїн (2014/Rus/RePack) Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний воїн (2014/Rus/RePack)

Скачати Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний воїн (2014/Rus/RePack)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Sniper: Ghost Warrior / Снайпер: Примарний воїн (2014/Rus/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.