UAstream.Net » Ігри » Мародер (2014/Rus)
Мародер (2014/Rus)

Гра Мародер - це тактична стратегія від студії Апейрон з використанням фірмової механіки SPM та елементами РПГ. Сюжет гри створений за мотивами книги Беркема аль Атоми «Мародер». У країні прийшли до влади проамериканські сили і в Росії були введені американські миротворці для «наведення порядку і остаточного проголошення демократії». На ділі ж, іноземців цікавили лише природні ресурси. Підтримка порядку і благополуччя цивільного населення не входило у завдання військового контингенту. Після саморозпуску органів управління, військових та міліції більша частина населення провінційного уральського містечка «Тридцятки» загрузла в кровопролитній громадянській війні.
Гравець виступає в ролі мародера Ахмета, якому належить вижити в ситуації, що склалася. Почавши гру з двустволкой і купкою патронів, гравцеві належить зібрати «сім'ю» (загін від одного до чотирьох осіб), озброїти її і вижити в умовах постійної війни «всіх проти всіх».

Особливості гри:
Гра студії Апейрон з використанням фірмової механіки Smart Pause Mode, що використовувалася раніше в таких проектах як Бригада Е5: Новий Альянс і серії ігор 7.62.
Унікальний сеттінг книги Беркема аль Атоми «Мародер». Громадянська війна на території Росії на тлі розграбування країни силами західних «миротворців».
Беркем аль Атоми бере участь у створенні гри як сценарист і автор ігрових діалогів.
Повноцінна RPG-система розвитку персонажів у загоні.
Маленький уральський містечко - різноманітні локації для дослідження і «мародерства» (руїни міста, уральські ліси, військові бази і підземні бункери), гнучка система кастомізації зброї за допомогою аттачей і модифікацій, а також різноманіття спорядження та інших предметів для продажу і обміну.
Багаті тактичні можливості та різноманітність представлених ситуацій - оборона з використанням стаціонарних знарядь, штурм будівель, нічні місії, бойові дії на відкритих просторах і в закритих приміщеннях.

Інформація про гру:
Назва: Мародер / Man of Prey (PC/RUS)
Жанр: rts
Мова: Російська
Вакцина: присутній
Розмір: 2.18 Gb

Системні вимоги:
v Процесор: Pentium® 4 2 ГГц або аналогічний Athlon® 64
v Оперативна пам'ять: 1 ГБ
v Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 256 МБ, сумісний з DirectX® 9.0c (GeForce 6600, ATI X1300 або вище)
v Звуковий пристрій: Сумісне з DirectX® 9.0c
v Місце на жорсткому диску: 4 ГБ

Запуск:
1. Встановити використовуючи Setup.exe
2. Грати

Мародер (2014/Rus) Мародер (2014/Rus) Мародер (2014/Rus)

Скачати Мародер (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Мародер (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.