UAstream.Net » Ігри » Angry Birds Anthology Upd 04.01.2014 (2009-2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)
Angry Birds Anthology Upd 04.01.2014 (2009-2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)

Angry Birds - відеогра-головоломка, в якій гравець з допомогою рогатки повинен стріляти птахами по свиням, розставлених на різних конструкціях.

Інформація про гру:
Жанр: Arcade
Тип видання: Ліцензія
Версія: 3.3.3 / 1.8 / 4.0.1 / 1.6 / 1.5 / 1.2.1
Мова: Англійська
Таблетка: присутній
Розмір: 438 MB

Angry Birds - Важко бути вражені, коли бачиш гру з дивною назвою на кшталт Angry Birds. Не чіпляє нова "пташка" дочірнього видавництва Chillingo і після декількох хвилин гри. Але варто затриматися трохи більше, наприклад, поставивши метою зрозуміти - за що ж фінські розробники Rovio Mobile отримали кілька нагород і чому за видавництво взялися Clickgamer з їх недорогий, але якісної репутацій, як все відразу стає на свої місця. По мірі занурення ігри все частіше на розум приходить пряме порівняння з хітової Boom Bloxx від EA, як в плані ігрового дизайну, так і якості.

Angry Birds Rio - продукт партнерства Rovio і 20th Century Fox. У Angry Birds Rio дія відбувається в чарівному місті Ріо, куди, після викрадення, були доставлені, які полюбилися багатьом, Злі Пташки. В кінцевому підсумку вони йдуть від викрадачів і відправляються рятувати своїх друзів, Blu і Jewel - рідкісних папуг і героїв мультфилма «Ріо» від 20th Century Fox.

Angry Birds Seasons - Світ містить всього 15 рівнів і 2 золотих яйця, які вам доведеться знайти.
Другий світ - це "Свині і Поцілунки", тема до дня Святого Валентина. Світ містить всього 15 рівнів плюс 3 закритих рівня і природно золоті яйця. В оновленні багато рожевих тонів і пухнастих хмар, поряд з крилатими подарунками у формі сердець...Романтика одним словом!

Angry Birds Space - Після того, як гігантська лапа викрала яйця Angry Birds, вони слідують за нею через тунель в просторі і виявляють себе польоті, в загадкової галактиці в оточенні космічних свиней! На щастя, у Angry Birds є власні суперсили... Angry Birds Space включає 60 міжзоряних рівнів на планетах і в умовах невагомості, що забезпечує захоплюючий геймплей - від неквапливих головоломок до стрімкого дійства. Це ціла галактика, яку вам належить досліджувати!

Angry Birds Star Wars - давним-давно, в далекій, далекій галактиці... група птахів-повстанців зіткнулася з галактичної загрозою: злими імперськими свиноштурмовиками. Завдавши удару з таємницею бази, птиці-повстанці здобули свою першу перемогу над злими імперськими свинями. В ході битви шпигунам повстанців вдалося вкрасти таємні плани суперзброї Імперії, Свинозвезды Смерті, і вони мчать, щоб доставити плани птахам-повстанцям. Саме зараз їм потрібна допомога.

Angry Birds Star Wars 2 - Angry Birds обзавелася новими місіями та рівнями, цікавими героями зі специфічними здібностями, оригінальною системою досягнень і багатьма додатковими оновленнями.

Особливості RePack::
нічого не перекодировано
відключена система оновлення
перевірені кряки без зловредів
чити, збереження в папці bonus
UPD 04.01.2014
-Останнє оновлення: Angry Birds: Star Wars до версії 1.5
-Останнє оновлення: Кряк для Angry Birds: Seasons

Мінімальні системні вимоги:
Операційна система: Windows all
Процесор: Pentium / Athlon 1 ГГц
Оперативна пам'ять: 512 Мб
Відеокарта: 128 Мб з поддежркой OpenGL 1.3 [сумісна з DirectX 9.0c і вище]
Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце: 115 Мб / 93 Мб / 110 Мб / 94 Мб / 114 Мб / 92 Мб
Управління: Клавіатура + Миша
Компоненти: DirectX 9.0c

Скачати Angry Birds Anthology Upd 04.01.2014 (2009-2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Скачати Angry Birds Anthology Upd 04.01.2014 (2009-2014/Eng/RePack by KloneB@DGuY) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.