UAstream.Net » Програми » Microsoft Mathematics 4.0(2011)
Інформація про програму:
Версія: 4.0
Рік: 2011
ОС: Windows 7,Windows Vista Service Pack 2, Windows XP Service Pack 3
Мова: Російська
Статус: Безкоштовна
Формат файлу: rar
Розмір: 19 Mb

Microsoft Mathematics 4.0 - не просто наворочений калькулятор, а справжній електронний розв'язник, який дозволить легко робити складні обчислення і розрахунки, а найголовніше - покаже як це правильно робиться!
Четверта версія цієї програми змінила назву Microsoft Math на Mathematics, а найголовніше - стала абсолютно безкоштовною і доступною для вільного скачування. Основне призначення програми - допомога в рішенні завдань найрізноманітнішого рівня складності по математиці, алгебрі, тригонометрії, фізиці і хімії. За допомогою Microsoft Mathematics можна поступово проглянути рішення рівняння або обчислення інтеграла, причому пропонуються для порівняння різні варіанти рішення.
Програма містить декілька додаткових модулів, кожен з яких націлений на своє коло завдань :
Equation Solver - дозволяє будувати графіки і вирішувати системи рівнянь з багатьма невідомими.
Formulas and Equations - бібліотека формул з самих різних галузей точних наук від тригонометрії до хімії з прикладами і поясненнями.
Triangle Solver - інструмент для роботи з трикутниками.
Unit Converter - засіб перетворення одиниць вимірів, включаючи довжину, площу, об'єм, вагу, температуру, тиск, енергію, силу, швидкість і так далі.
Повний перелік функцій Microsoft Mathematics займе не одну сторінку, проте навіть стисле знайомство з можливостями програми дозволяє стверджувати, що нічого подібного серед безкоштовного ПО не спостерігається, та і комерційних конкурентів такого рівня знайти не так легко. Програма Microsoft Mathematics є корисним інструментом для школярів і студентів, що значно полегшує процес вивчення точних наук, а також може згодитися для усіх користувачів, у яких робота пов'язана з різними обчисленнями.

Завантажити (Скачать | Download|)
Скачать с LetItBit.net Скачать

Завантажити (Скачать | Download|)
Скачать с TurboBit.net Скачать
Скачати Microsoft Mathematics 4.0(2011) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.