UAstream.Net » Відео уроки » З нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense (2011) Відеокурс
З нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense (2011) Відеокурс

Дане відео посібник є покроковою стратегією щодо організації прибуткового інтернет-бізнесу на контекстної реклами Google Adsense. У цьому відеокурсу автор записав всі ті кроки, які він робив, щоб з нуля вийти на дохід у 1581$ в місяць.
Ви можете почати навчання, навіть якщо у вас немає абсолютно ніяких початкових знань. Відео-уроки максимально детально розповідають що і як потрібно робити. Вам потрібно лише уважно дивитися за всіма моїми діями, застосувати отриманий матеріал на практиці і отримати результат.

Відеокурс складається з трьох навчальних модулів:
Створення сайту для грамотного розміщення реклами.
Після перегляду відеоуроків з першого розділу Ви створите собі сайт під Google Adsense з таким дизайном, завдяки якому зможете розмістити рекламу в місцях, з яких отримаєте максимум прибутку.

Розкрутка сайту і заробіток на Google Adsense.
У другому розділі я Вам розповім про декілька ефективних способів розкручування сайту і про те, що потрібно робити, щоб почати заробляти в інтернеті на Google Adsense.

Виведення зароблених грошей.
З третього розділу Ви дізнаєтесь як перевести в готівку і отримати зароблені гроші на руки. Так само я вам розповім, де і як можна отримати пластикову карту для зняття грошей з мінімальними відсотками в будь-якій точці світу.

Чому Ви навчитеся після вивчення курсу?
Якщо Ви досконально перегляньте курс і зробите все те, про що там говориться, то Ви на виході будете мати власний прибутковий бізнес, що складається з сайту, постійного припливу відвідувачів та доходу від розміщення реклами Google Adsense.
Ви будете знати, як отримувати відвідувачів на свій сайт, наростити постійну аудиторію і заробляти на цьому гроші.
Після створення першого сайту Ви можете раз за разом застосовувати цю систему і на всіх наступних сайтах, тим самим збільшуючи свій дохід в рази.

Назва: З нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense
Жанр: навчальне відео
Рік: 2011
Автор (режисер): Андрій Григорович

Формат: unpacked (autorun)
Відео: MPEG-4, 996x676, ~700 Kbps
Аудіо: AAC, 44.1 KHz, 126 Kbps (2 ch)
Тривалість: ~ 5 годин
Розмір файлу: 2.67 GB

З нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense (2011) ВідеокурсЗ нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense (2011) ВідеокурсЗ нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense (2011) Відеокурс


Завантажити З нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense (2011) Відеокурс

Скачати З нуля до 1581$ в місяць на Google Adsense (2011) Відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.