UAstream.Net » Мобільний » Du Battery Saver + Switch Widget v3.1.0.PRO Android
Du Battery Saver + Switch Widget v3.1.0.PRO Android

Розумний підхід, за контролем вашої батареї. Розумний і здоровий заряд батареї. Це прямі і основні функції DX Battery. Відрізняє від аналогів, простий і зручний інтерфейс і природно, відмінний моніторинг батареї та системи, за заявою автора, аналоги багато в чому поступаються йому.

Почну з того, що ж все таки вміє дана програма.

В програму встановлені три головних режиму:
це енергозберігаючий,
основний і сплячий режим, які будуть включатися автоматично, якщо ви цього захочете.

Так-же ви можете додати свої режими, зі своїми унікальними налаштуваннями. Режими можуть перемикатися автоматично від стану батареї і періоду часу, так і вручну з віджету на робочому столі. Так-же є віджет для швидкого очищення пам'яті (користувачі DX Home знають що це), тобто програма вивантажить всі фонові програми з пам'яті, ніж збільшить стабільність і продовжить заряд батареї.
Програма так само автоматично контролює частоту процесора (тільки ROOT), коли телефон заблоковано або спить. На цьому принади програми не закінчуються.
Програма ще дуже якісно стежить за зарядом телефону, але природно не без вашої участі. Заряд відбудеться в три етапи, швидкий, повний і плавний. Але не завжди, тільки коли батарея розряджена менше 20.
Так само в програмі є монітор системи, який покаже вам програми і процеси, що віднімають дорогоцінний заряд.
У Pro версії можна змінювати зовнішній вигляд (сірий, блакитний і чорний), а також налаштування процесора (при сильному розгоні тіло підвисає!).
У програму вбудовані красиві і практичні віджети керування живленням, які тільки прикрасять ваш телефон і зроблять роботу з ним ще приємніше.

Інформація про програму:
ОС: Android 2.1+
Мова інтерфейсу: RUS
Роздільна здатність: Всі права
Тип установки: 'ark
Таблетка: піратка/зламана
Розмір: 3.51 Mb

Скачати Du Battery Saver + Switch Widget v3.1.0.PRO Android
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Du Battery Saver + Switch Widget v3.1.0.PRO Android скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.