UAstream.Net » Різне » ПосольССтво / Ambassada (2013) DVDRip
ПосольССтво / Ambassada (2013) DVDRip

Інформація про фільм
Назва: ПосольССтво
Оригінальна назва: Ambassada
Рік виходу: 2013
Жанр: комедія, фантастика, військовий
Режисер: Юліуш Махульський
В ролях: Магдалена Гронжовска, Бартош Порчык, Роберт Венцкевич, Адам "Нергал" Дарський, Олександра Доманска, Ян Енглерт, Крістіан Вечорек

Серпень 2012 року. У квартирі дядька Оскара в старому варшавському будинку на час оселяється молода подружня пара. Меланія - починаюча актриса, яка закінчила училище, і поки здатна лише на дешеві розіграші в стилі "капусників", а Пшемек - зануда і ботан, який хоче стати письменником, автором історичних сенсацій.

Замість того, щоб вдаватися до любовних утіх в просторій квартирі, дивна парочка ночами чує дивні звуки за стіною і вважає, що будинок повний привидів.
Як раз в той момент, коли над молодими замаячив реальний привид розлучення, дівчина "гуглить", що до війни в цьому будинку розташовувалося посольство Німеччини. Як на зло, довоєнний ліфт вирішив ні з того, ні з сього пограти в теорії четвертого виміру і перекинув молодих у часі, серпень 1939 року. Вони потрапляють у посольство, яке нацистам штабом з підготовки до вторгнення в Польщу за кілька днів до початку Другої світової війни.

Випущено: Польща
Тривалість: 01:40:54
Озвучування: Авторське (одноголосе) [Олексій Матвєєв aka Doctor Joker]

ПосольССтво / Ambassada (2013) DVDRip ПосольССтво / Ambassada (2013) DVDRip

Файл
Формат: AVI (XviD)
Якість: DVDRip
Відео: 1478 kb/s, 720x384
Аудіо: AC3, 448 kb/s (6 ch)
Розмір: 1400 MB

Скачати ПосольССтво / Ambassada (2013) DVDRip

Скачати ПосольССтво / Ambassada (2013) DVDRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.