UAstream.Net » Ігри » Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng)
Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng)

Vietcong - тактичний шутер по мотивах подій війни у В'єтнамі. Дії гри розгортаються в 1967-1968 роках. Гравцеві пропонують пройти тернистий шлях в'єтнамських битв стопами сержанта першого класу Хоукинса, американського спецназівця, добровільно який мав відправитися до В'єтнаму. По ходу гри протагоністу будуть допомагати його вірні друзі: кулеметник Хорнстер, медик Крокер, радист Дефор, сапер Бронсон і провідник Нхат.

Між місіями ми знаходимося на базі американського спецназу, де у Хоукинса є власний бліндаж. У ньому можна прочитати щоденник протагоніста, куди він заносить деякі цікаві факти, не відображені в грі, переглянути особові справи військовослужбовців його підрозділи, вивчити характеристики різних типів зброї, а також - деталі майбутньої операції. На стрільбищі можна постріляти з нових видів зброї і екіпіруватися перед новою місією.

Про доповнення First Alpha:
Кулак Альфа - це ваша група. Загін американських спецназівців, що протистоїть смертельного ворога - Вьетконгу. До п'яти членам групи Кулак Альфа з оригінальної гри Вьетконг додані два нових бійця - сержант першого класу Уоррен Дуглас і Нгуєн Нам. В ході семи нових місій група Кулак Альфа буде битися з підрозділами В'єтконгу і АСВ на центральному плато В'єтнаму. Пройдіть через мінні поля, захистіть свою базу, знайдіть і знищити збройні фабрики В'єтконгу, ліквідуйте артилерійські позиції противника, знайдіть і врятуйте збитого пілота ВПС США. Бойові дії на восьми нових картах із застосуванням восьми нових типів зброї, не рахуючи мачете і штик-ножів.

Про доповнення Red Dawn:
Vietcong: Red Dawn - це невелике безкоштовне офіційне доповнення, яке включає в себе кооперативний режим, багато нових мультіплєєрних карт і одну місію для одиночного режиму. Як заведено, нас також чекає багато нового зброї і новий саундтрек.

В архіві повна НЕ ЗАЦЕНЗУРЕННАЯ англійська версія, відірвані кінцівки додаються.

Порядок встановлення
1. Встановлюємо оригінальний Vietcong.
2. Ставимо по порядку всі патчі (Patch 1.01 - Patch 1.60) з папки Patches. На сучасних ОС перед установкою рекомендується виставити кожному патчу режим сумісності з Windows XP SP3 властивості, у противному випадку патчі можуть не встановитися.
3. Встановлюємо додаток First Alpha.
4. Копіюємо вміст папки Red Dawn в кореневий каталог гри і запускаємо RedDawn.exe
5. Кидаємо NoCD в папку з грою.

Примітка:

На операційних системах типу Vista/7 рекомендується також скопіювати в папку з грою утиліту VC starter 1.4.1 і запустивши файл VCStarterConfig.exe виставити необхідні фікси, інакше гра не буде працювати нормально або просто вилітати (наприклад глюк з радіозв'язком).

Системні вимоги:
Мінімальні:
Pentium III або AMD Athlon 700MHz Processor
1.8GB Hard Disk Space
256MB RAM
32MB DirectX-compatible Video Card
DirectX-compatible Sound Card

Рекомендовані:
Pentium 4 or AMD Athlon 1GHz Processor
64MB DirectX-compatible Video Card

Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Версія: 1.60
Тип видання: Ліцензія
Мова: англійська
Таблетка: Присутній
Розмір: 3.2 GB

Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng) Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng) Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng) Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng)

Скачати Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Vietcong + First Alpha, Red Dawn + Gathering of Developers (2014/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.