UAstream.Net » Android » Ігри » EPOCH.2 (v.1.2.2) (2014/UKR/Android)
EPOCH.2 (v.1.2.2) (2014/UKR/Android)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2014
Жанр: Action (TPS) / Тир
Розробник: Uppercut Games Pty Ltd
Версія: 1.2.2
Тип видання: Піратка
Мова інтерфейсу: Російська
Платформа: Android
Розмір файлу: 1.26 GB (+5% для відновлення)

Про Гру: EPOCH перетнув всю країну, яка загрузла у війні, щоб знайти єдиного чоловіка, якого він запрограмований захистити: принцесу Емілі. Тепер він повинен слідувати останнім підказок, щоб нарешті її знайти, незважаючи на те, що в цьому йому заважають дві воюючі армії роботів, Омегатроникс і Альфетекк. Але що чекає EPOCH, після того як він знайде й визволить принцесу? І що побачить вона в тому новому світі, в якому опиниться?

Особливості гри:
ВИ КОНТРОЛЮЄТЕ БОЄМ
Управляйте героями з допомогою інтуїтивних рухів свайп, спеціально розроблених для сенсорних дисплеїв. Приймайте блискавичні тактичні рішення, йдіть в укриття, вибирайте мети, ухиляйтеся від ворожого вогню, використовуйте особливі здібності і заходи протидії!
РОЗКРИЙТЕ ТАЄМНИЦЮ
Простежте за подіями, що розгортаються у світі, де людство вимирає і все ще сподівається на звільнення, дізнайтеся правду про принцесу і про те, яку роль вона відіграє для майбутнього цього світу. А також дізнайтеся, хто втрутиться в ці справи і вважає, що EPOCH повинен бути зупинений за будь-яку ціну!
ПРЕКРАСНИЙ БЕЗЛЮДНИЙ СВІТ
Дослідіть нові території цього постапокаліптичного світу, що виблискує пустелю загадково осушених портів, покинуті запустевшие космодроми і галасливі заводи, продовжують виробляти запчастини та приладдя для роботів.
РОЗГРОМИТЕ, ВРЯТУЙТЕ І МОДЕРНІЗУЙТЕ
Боріться з постійно зростаючою кількістю роботів і босів в бою, схожому на бій на арені, змінюйте свого робота за допомогою запчастин, знайдених у руїнах! Снаряжайте вашого робота десятками різних видів зброї, захисту, бустерів і протидій.
НОВІ РЕЖИМИ ГРИ
Нову зброю, предмети і функції дають вам можливість розширити арсенал і використовувати нові стратегії. Використовуйте ослабляють гранати, ризикніть, використавши швидку перезарядку, щоб завдати додаткове поразку, покладіть противника пострілом в голову снайперським рушницею. Нові рівні продовжують і збільшують здібності EPOCH: боротьба, рух і укриття. В нових режимах гри вам і вашим елітного герою EPOCH чекають більш складні завдання.
ПРИВАБЛИВИЙ СЮЖЕТ
Допоможіть принцесі в її пошуках опори у світі, який більше про неї не дбає. Зберіть фрагменти минулого з журналів різних героїв, кожен з яких зі своєї перспективи описує цей апокаліпсис, що зруйнував колись велику цивілізацію.
ЗАХОПЛЮЮЧІ ВІЗУАЛЬНІ ЕФЕКТИ AAA
Розроблена з допомогою останньої версії Unreal Engine 3, версія EPOCH.2 досягає нових меж візуальних ефектів останніх апаратів Android, яка представляє вражаючих нових супротивників, повністю вдосконалені моделі і приголомшливо реалістичні образи героїв-людей на мобільних телефонах!

Системні вимоги:
- Архітектура: ARMv7
- Платформа: Android OS 4.1 і вище
- Роздільна здатність: Multiscreen
- Таблетка: Не потрібно
- Підтримка Multitouch: Присутній
- Тип установника: Apk+кеш (/sdcard/Android/obb)



EPOCH.2 (v.1.2.2) (2014/UKR/Android)EPOCH.2 (v.1.2.2) (2014/UKR/Android)EPOCH.2 (v.1.2.2) (2014/UKR/Android)


Завантажити гру: EPOCH.2 (v.1.2.2) (2014/UKR/Android)
Скачати EPOCH.2 (v.1.2.2) (2014/UKR/Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.