UAstream.Net » Книги » Серія книг Айзек Азімов (369 творів)
Серія книг Айзек Азімов (369 творів)

Читач, який увійшов в чужу тривожну, величезну і повну протиборства азимовскую Всесвіт, звикає до неї, як до свого дому. Коли Голан Тревайз відвідує давно забуті і пустельні планети Аврора і Солярію, на яких багато тисяч років тому жили і діяли Элайдж Бейлі і Р. Даніел Оліво, ми відчуваємо смуток і спустошення, ніби стоїмо на попелище. У цьому - глибока людяність і емоційність такого, здавалося б, особисто-умоглядного світу, створеної Азімовим.

Він прожив за західними стандартами небагато - всього сімдесят два роки і помер 6 квітня 1992 року в клініці Нью-Йоркського університету. Але за ці роки він написав не двадцять, п'ятдесят, не сто і не чотириста, а чотириста шістдесят сім книг, як художніх, так і наукових та науково-популярних. Його творчість відзначена п'ятьма преміями «Х'юго» (1963, 1966, 1973, 1977, 1983), двома преміями «Х'юго» (1972, 1976), а також багатьма іншими призами та преміями. Іменем Айзека Азімова названий один з найпопулярніших американських НФ-журналів - «Asimov"s Science Fiction and Fantasy». Є чому позаздрити.

Список книг


Інформація про книгу:
Автор: Айзек Азімов
Оригінальна назва: "збірник книг"
Серія (цикл): збірник книг
Добірка: так
Жанр: проза » зарубіжна фантастика
Формат: FB2
Мова: російська, англійська, українська
Рік видання: 2013
Видавництво: різні
Кількість сторінок: багато
Розмір файлу: 161,54 Mb

Завантажити Серія книг Айзек Азімов (369 творів)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Серія книг Айзек Азімов (369 творів) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.