UAstream.Net » Відео уроки » Впевнений користувач ПК 2.0 (2013) Відеокурс

Набридло викликати фахівців для налаштування та обслуговування комп'ютера? Тоді вивчивши дане відео посібник Ви станете просунутим користувачем і зможете самостійно налаштувати BIOS, встановлювати і налаштовувати Windows, ефективно працювати в Windows, відновлення системи у разі збоїв і багато іншого.
Диск I. Зміст:
BIOS
BIOS - це програма, за допомогою якої виконується первинна настройка і завантаження комп'ютера. Тут змінюються різні параметри комп'ютера, а також порядок завантаження, який використовується для установки операційної системи. Переглянувши уроки, ви освоїте основні операції, які можна виконувати в BIOS.
Установка Windows
У цьому розділі ви навчитеся встановлювати, або встановлювати заново Windows 7 і XP різними способами - з DVD, flash-накопичувача. Дізнаєтеся, як встановити декілька операційних систем, і як вирішити проблеми, які виникають при неправильній послідовності установки декількох систем. У вас будуть готові інструкції на більшість ситуацій, які можуть виникнути при установці операційної системи.
Установка Драйверів.
Після установки Windows необхідно встановити драйвери пристроїв. І хоча в Windows 7 більшість драйверів встановлюється автоматично, корисно і самому вміти встановлювати драйвери. З цього розділу ви дізнаєтеся, як встановити, видалити і оновити драйвери, а також, як вирішити виникаючі проблеми.
Установка Програм.
Наступний етап - це встановлення необхідного мінімуму програм. У цьому розділі ви дізнаєтеся, як встановити більшість популярних програм.
Увага! Тут не буде уроків по роботі з програмами - тільки установка і первинне налаштування.
Робота та налаштування Windows 7
У цьому розділі ви навчитеся ефективно працювати в Windows 7, а також налаштовувати параметри.
Відновлення системи.
Після встановлення Windows та всіх необхідних програм бажано створити образ системи, за допомогою якого ви зможете швидко повернути систему до робочого стану. З цього розділу ви дізнаєтеся, як створити образ системи і налаштувати резервне копіювання важливих даних, а також, як відновити працездатність системи різними засобами Windows.
Зверніть увагу на уроки 7.1, 7.2 - з їх допомогою, ви зможете швидко відновити можливість завантаження операційної системи (якщо вона не завантажується), навіть не відновлюючи її з образу і тим більше, не перевстановлюючи її.
Обслуговування комп'ютера.
У цьому розділі розглянуті основні інструменти Windows і сторонніх розробників, за допомогою яких ви зможете усунути проблеми, які виникають в роботі комп'ютера, і, таким чином, домогтися його стабільної роботи.
Але це ще не все! Вивчивши основний курс, ви навчитеся обслуговувати комп'ютер засобами самої операційної системи Windows. І більшості користувачів цих інструментів буде достатньо.
Але якщо ви хочете освоїти програми для обслуговування ПК, які використовуються професіоналами, на другому диску додаткові уроки, які увійшли в "розширену версію курсу.
Ви освоїте такі програми як Acronis True Image Home 2013 і Tuneup Utilites 2013, які вважаються найкращими інструментами для резервного копіювання і обслуговування ПК. Крім цього, ви навчитеся використовувати хмарні сховища для резервного копіювання файлів.
Диск II. Зміст:
Резервне копіювання а Acronis True Image 2013
Вивчивши цей розділ, ви освоїте основні функції програми True Image Home 2013. Ви навчитеся створювати резервні копії дисків і файлів. Виконувати резервне копіювання в хмарне сховище. Налаштувавши один раз резервне копіювання важливих даних, ви надійно захистите їх від випадково втрати.
Резервне копіювання в Хмару.
Використовуючи Acronis True Image Home, ви можете зберігати резервні копії в хмарному сховищі Acronis. Але за цей сервіс необхідно додатково платити. Якщо вам не потрібно зберігати в хмарі сотні гігабайт, ви можете використовувати в якості альтернативи безкоштовні хмарні сховища, в яких можете отримати 10-20 Гб для зберігання своїх файлів. Ви можете копіювати файли вручну, а можете автоматизувати цей процес, про що ви дізнаєтеся з цього розділу.
Оптимізація та обслуговування в Tuneup Utilities.
Tuneup Utilities володіє безліччю корисних функцій, з допомогою яких можна домогтися не тільки стабільної роботи комп'ютера, але і збільшити його продуктивність. Вивчивши цей розділ, ви освоїте більшість функцій програми.
Чому ви навчитеся в результаті проходження курсу?
Ви зможете настроювати і оновлювати BIOS;
Ви зможете встановлювати Windows 7 будь-яким способом - з диска, з флешки;
Ви зможете встановити 2 операційні системи;
Ви самі встановіть драйвери і програми;
Ви освоїте Windows 7 - будете ефективно в ній працювати і налаштовувати різні параметри;
Ви створите образ системи, налаштуєте резервне копіювання даних і при необхідності зможете швидко відновити їх;
Якщо Windows не завантажується, ви зможете за 5-10 хвилин повернути можливість завантаження не перевстановлюючи систему;
Ви зможете оптимізувати Windows і збільшити продуктивність комп'ютера;
і багато іншого.
Назва: Впевнений користувач ПК 2.0
Автор: Негодов Дмитро, Негодов Максим
Рік: 2013
Жанр: навчальне відео
Мова: Російська
Формат: unpacked (autorun)
Відео: MPEG4 Video (H264) 1024x768 15.00fps
Аудіо: Audio Layer 3 22050Hz stereo 56kbps
Розмір файлу: 2.05 Gb

Скачати Впевнений користувач ПК 2.0 (2013) Відеокурс

Скачати Впевнений користувач ПК 2.0 (2013) Відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.