UAstream.Net » Ігри » Star Craft: Brood War v.1.11 no-cd (2014/Rus/Eng)
Star Craft: Brood War v.1.11 no-cd (2014/Rus/Eng)

Якщо завтра війна... “Віддалене майбутнє. Невелика група вигнаних колоністів приречена боротися за виживання на самому краю галактики. В зоряних системах Землян панує нелегкий світ, підтримуваний корумпованим уряд шляхом шпигунства, обману і грубої військової сили... Із-за критичної нестачі ресурсів Конфедерація звертає погляд до багатим світах своїх сусідів - загадкових прибульців Протоссов, в той час як з безодні простору, руйнуючи все на своєму шляху, з'являються раніше невідомі, смертельно небезпечні тварюки, звані Зергами. Настав час війни...” Переклад з офіційного сайту Blizzard Entertainment І війна, мабуть, намічається великомасштабна!
Для нас її підготували хлопці з Blizzard Entertainment, гарненько упакувавши трьома збалансованими расами, годинами зубодробительного геймплея і тоннами смертоносної зброї. У далекому 1998-му Star Craft стала своєрідним еталоном жанру RTS. Оригінальність, відточений баланс, відмінний сюжет - це лише деякі з тих якостей, які привернули увагу геймерів зі всього світу. Варто зауважити, що для деяких протистояння Землян (Terran, Терране, Люди), Протоссов (Protoss) і Зергов (Zerg) стало чимось більшим, ніж просто грою.
У Кореї існує величезна кількість телевізійних каналів, які ведуть щоденні трансляції матчів і турнірів з Star Craft, призовий фонд яких нерідко обчислюється десятками тисяч доларів. І, що найдивніше, з кожним днем гра набуває все більшу і більшу популярність... Безсмертя - як норма життя На мій погляд, секрет такої довгої “життя” ігри - це, насамперед, та неймовірна акуратність, з якою розробники підійшли до справи її створення. Навіть будучи застарілою, графіка і донині залишає самі що ні на є приємні відчуття (я вже не кажу про внутрішньоігрові заставки, які взагалі є окремою темою для розмови).
У комплекті з грою поставлявся Star Edit - спрощений до неможливості редактор карт, за допомогою якого абсолютно кожен, без винятку, фанат міг створити сценарій для одиночної гри або карту для битви. Однією з незаперечних переваг, яке відрізняло Star Craft від інших RTS того часу, був і залишається Battle.net - онлайн-сервіс, що надає гравцю можливість створити свій власний аккаунт в мережі, позмагатися з іншими гравцями, отримуючи підвищення в ранзі, або взяти участь у турнірах, регулярно проводяться Blizzard на світовому рівні. За свою 9-річну історію Star Craft отримав одне офіційне продовження-аддон (Brood War), на його основі було написано кілька книг, створені десятки модифікацій, тисячі карт, а найголовніше - грі вдалося заробити любов мільйонів фанатів по всьому світу. І, як мені здається, це є своєрідним доказом того, що все геніальне - дійсно просто.

Завантажити Star Craft: Brood War v.1.11 no-cd (2014/Rus/Eng)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Star Craft: Brood War v.1.11 no-cd (2014/Rus/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.