UAstream.Net » Книги » Ion Exchange Membranes / Іонообмінні мембрани
Ion Exchange Membranes / Іонообмінні мембрани

Різні розділові мембрани були розроблені з моменту їх відкриття понад півстоліття тому, забезпечуючи численні переваги і виконання багатьох застосувань в нашому повсякденному житті. Вони використовуються в різних технологіях, починаючи від мікрофільтрації і сепарації газу, до того, що можна розглядати як самою передовою технологією - іонний обмін.

Various separation membranes have been developed since their discovery over half a century ago, providing numerous benefits and fulfilling many applications in our everyday lives. They lend themselves to techniques ranging from microfiltration and gas separation, to what can be considered as the most advanced technique - ion exchange.

Назва: Ion Exchange Membranes
Автор: Sata T.
Видавництво: Royal Society of Chemistry
Рік видання: 2004
Сторінок: 327
ISBN: 0-85404-590-2
Мова: Англійська
Формат: PDF
Якість: гарне
Розмір: 23 Мб

Скачати Ion Exchange Membranes / Іонообмінні мембрани
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Ion Exchange Membranes / Іонообмінні мембрани скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.