UAstream.Net » Книги » Message for Santa / Повідомлення для Санти
Message for Santa / Повідомлення для Санти

Емілі любить Різдво, але є щось, що робить її серце раковину, і що то не Санта-Клаус. Емілі хоче заблокувати в трубу для запобігання Санта вході в будинок. Але її мама надихає її знайти інше рішення. Зрештою, Емілі пише Санта записку, сказавши йому, щоб прийти через задні двері, і не йдуть далі, ніж за кухонним столом! Після цього, Емілі настільки задоволений Санта, що вона вирішує, що відтепер він може увійти в будинок, і навіть подрімати на дивані, якщо він втомився.

Emily loves Christmas, but there is something about it which makes her heart sink, and that something is Santa Claus. Emily wants to block up the chimney to prevent Santa entering the house. But her mum inspires her to find another solution. Eventually, Emily writes Santa a note, telling him to come in through the back door, and go no further than the kitchen table! Afterwards, Emily is so pleased with Santa that she decides that from now on, he may enter the house, and even take a nap on the sofa if he is tired.

Назва: Message for Santa
Автор: Hiawyn Oram, Tony Ross
Видавництво: Andersen Press
Рік видання: 2007
Сторінок: 16
Мова: Англійська
Формат: PDF
Якість: гарне
Розмір: 22 Мб

Скачати Message for Santa / Повідомлення для Санти
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Message for Santa / Повідомлення для Санти скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.