UAstream.Net » Ігри » Silent Hill Origins (2007/Rus/PSP)
Silent Hill Origins (2007/Rus/PSP)

Мало хто знає,але на землі є місця, потрапивши в які люди назавжди зникають безвісти. З вигляду звичайний і тихий містечко Сайлент Хілл стає смертельною пасткою для кожного, хто переступає невидиму межу. Немов у кошмарному сні, в ньому оживають самі дикі і жахливі істоти, перетворюючи реальність в божевілля.
Ніби хижий спрут, місто розкидає свої невидимі щупальця, щоб заманити чергову жертву. І на цей раз нею опинитеся Ви!

Назва: Silent Hill Origins
Рік випуску: 2011
Жанр: Action/Adventure
Мова: Російська (Consolgames і Exclusive)
Формат образу гри: ISO
Розмір:725 mb
Вимоги до прошивці: тестувалося на м33, працює справно

Невідомі сили підкидають героєві все нові і нові загадки, вирішити які зможе лише володар сталевих нервів. Але знайти правильну відповідь - значить отримати шанс на порятунок. Нові можливості персонажа, ще більше огидних монстрів і непростих завдань, сучасна графіка і леденить кров атмосфера безповоротно захоплюють в безодню страху! Silent Hill: Origins лицем до лиця зіштовхне вас із самими страшними кошмарами!

Особливості гри:
•У страху очі великі! Наскільки жахливо те, що відбувається на екрані, настільки ж воно і красиво. Нові графічні ефекти і висока деталізація викликають незабутнє відчуття присутвия. Повірити в жахливу реальність занадто легко!
•Баррикадируйте двері! Вперше за історію серії Silent Hill в грі з'явилася система барикад. Завалені столами і шафами двері затримають переслідувачів.
•Ні за що не здаватися! Навіть якщо скінчилися патрони, за життя ще можна поборотися. Як тільки тварини підійдуть ближче, сміливо пускайте в хід кулаки. Але будьте обережні - багато мешканців міста занадто сильні і небезпечні!
•Таємниці, покриті мороком! У Silent Hill Origins гравці зустрінуться з незвичайними головоломками, вирішити які не так-то просто. Сконцентруйтеся, дихайте глибше і думайте! Від того, ви досягнете успіху чи ні, залежить ні багато ні мало ваше життя!

Скачати Silent Hill Origins (2007/Rus/PSP)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Silent Hill Origins (2007/Rus/PSP) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.