UAstream.Net » Ігри » The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates)
The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates)

The Harvest - досить непогана рольова гра в науково-фантастичному антуражі. Гра портована на ПК з мобільних пристроїв, тому відразу може кинутися в очі не найкраща графіка, так і спочатку буде здаватися, що гра досить проста, але в міру проходження рівнів Вам доведеться задуматися яку з здібностей Вашого РР варто прокачати в першу чергу. У далекому майбутньому інопланетні Женці захопили Землю та використовують тварин і людей для створення кіборгів: істоти з плоті і механізмів. Залишилася ж частина людства об'єдналася в Глобальні Сили Оборони і намагається протистояти механізованим підрозділам ворога. Ви перебуваєте в рядах підрозділу, Ваше завдання - розвідка активності Женців в руїнах стародавнього міста, раніше використовуваних в якості військової бази. Розвідка боєм - для виконання місій гравцеві доведеться відбивати атаки незліченних полчищ Женців, шукати приховані бонуси, знищувати босів і, в кінцевому підсумку, повернути Землю її законним мешканцям.

Особливості RePack:
За основу взята піратка.
Нічого не вирізане / не перекодированно
Автор GamePirates.

Інформація про гру
Назва: The Harvest
Жанр: RPG (Rogue/Action) / 3D
Мова: Англійська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 364 Мб

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP / Vista / 7 / 8
Процесор: 1,5 ГГц
Пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: 256 Мб(NVIDIA GeForce 7600 GS / ATI Radeon HD 2600)
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 500 Мб

The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates) The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates) The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates) The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates)

Скачати The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати The Harvest (2014/Eng/RePack від GamePirates) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.