UAstream.Net » Книги » Дебілізація Росії і всього світу. Нове варварство (Аудіокнига)
Дебілізація Росії і всього світу. Нове варварство (Аудіокнига)

Загальна дебілізація - ось самий точний діагноз того, що відбувається з Росією і всім світом за останні чверть століття. Масова дегенерація - а як ще назвати процес виродження і отупіння нинішньої молоді, на очах перетворюється неписьменних дикунів. Тотальна деградація - ось що чекає людство в найближчому майбутньому.
На що ми проміняли колишню велич СРСР - на царство неуків, кретинів і "психічно неадекватних цукербергів з їх "фейсбуками"", на "смітник Інтернету, де гуляють натовпу збоченців і де саме відвідуване - це порносайти, нескінченні ігри і чати-болталки, даремно вбивають мільярди людино-годин"? Кому вигідно виродження гомо сапієнсів в "человекозавров, безмозкої і безплідну біомасу"? Як "капіталізм деградує в канібалізм" і чому "Нова Расея", "першої котиться у прірву"? І як США планують остаточно добити велику Російсько-радянську цивілізацію, щоб увергнути мир в криваве пекло нового варварства?

Назва: Дебілізація Росії і всього світу. Нове варварство
Автор: Максим Калашников
Виконавець: RHVoice Alexandr
Видавництво: Самвидав
Жанр: публіцистика
Рік випуску: 2013
Формат|Якість: mp3 128 kb/s
Тривалість: 12:59:48
Розмір файлу: 716.01 MB
Мова: російська

Скачати Дебілізація Росії і всього світу. Нове варварство (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Дебілізація Росії і всього світу. Нове варварство (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.