UAstream.Net » Книги » Компас-3D в електротехніці і електроніці
Компас-3D в електротехніці і електроніці

Книга присвячена застосуванню систем КОМПАС у наскрізних циклах конструкторської підготовки виробництва електричних і електронних пристроїв, а також виробів з їх використанням.
У книзі зібрана інформація практично про всіх продуктах АСКОН, так чи інакше мають відношення до аналізованої тематичної сфері. Дан огляд цих продуктів, описані їхні можливості і базові принципи роботи з ними, а також продемонстровано застосування систем при розробці реальних виробів в практиці користувачів.
Книга призначена для проектувальників, конструкторів і інженерів-схемотехников. Вона буде також корисна керівникам і головним інженерам підприємств, студентам-старшокурсникам вищих і середніх спеціальних навчальних закладів технічних спеціальностей.
Книгу можна порекомендувати і фахівцям в області САПР та інформаційних технологій, які займаються вибором програмного забезпечення для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва своїх підприємств.

Назва: Компас-3D в електротехніці і електроніці
Автор : : Л.В.Теверовский
Видавництво: ДМК Прес
Рік: 2009
Сторінок: 168
Формат: PDF
Мова: Російська
Розмір: 16.68 Mb

Скачати Компас-3D в електротехніці та електроніці
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Компас-3D в електротехніці і електроніці скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.