UAstream.Net » Ігри » Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)
Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)

Вам представлений повний збірник ігор від компанії NevoSoft, які вийшли в січні 2014. Зібрані останні ігри різних жанрів: логічні, пошук предметів, симулятори та інші. Відмінний засіб, що допоможе Вам цікаво провести час. Активатор додається.

Назва: Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень 2014
Дата випуску: Січень 2014
Жанр: логічні, пошук предметів, симулятори та ін
Видавець: NevoSoft
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: в комплекті (новітні активатори)
Розмір: 9.48 Gb

Перелік і опис ігор:
1. Hero Returns

Хіро одержимий ідеєю, що його дівчина потрапила в страшну біду і тільки він здатний їй допомогти. Але кожен раз, коли йому здається, що він вже зовсім розібрався, виявляється, що це зовсім не так. Дослідіть Джунглі у пошуках слідів зниклої дівчини Даші, зробите політ на повітряній кулі і, піднявшись на гору Блэссмонк, розгадати її загадки, дізнатися, що сталося з людьми з великої землі, які прибули сюди в пошуках втраченої частини землі. Дізнайтеся, куди приведе сон Хіро і з чим йому належить ще зіткнуться для досягнення своїх цілей. Зустрічі з новими людьми, таємні змови і абсолютно непередбачувана кінцівка!

2. За сімома печатками. Карнавал долі. Колекційне видання
Мадам Фейт повернулася...з того світу! Це все той же карнавал долі, але таким Ви його ще ніколи не бачили. Чудовий Ларрі і русалка Марлена потрапили в жахливі пастки! Вам надається унікальна можливість побувати на незвичайній карнавалі, повному таємниць і заплутаних головоломок. У цьому непростому пригоді Вам буде допомагати улюблена кішка мадам Фейт. Чи вдасться Вам запобігти долю або ж страшне прокляття карнавалу зможе зупинити Вас?

Колекційне видання гри включає в себе наступні матеріали:
- Путівник
- Мальовничі шпалери, скрінсейвери, саундтреки і концепт-арт
- Бонусну главу

3. Святковий пазл. Різдво
Веселе різдвяне пригода чекає вас у новому Святковому Пазлі! Пориньте на 6 годин в атмосферу свята, яку створять для вас 100 унікальних різдвяних і новорічних фотографій! Заробляйте спеціальні святкові трофеї і насолоджуйтесь чудовою грою!

4. Химери. Мелодія помсти
Привид старого шарманщика, вбитого 13 років тому, тероризує городян і мстить всім винним у його смерті. Вам належить розслідувати цю незвичайну справу і відновити справедливість. Відправляйтеся в цікаве подорож в минуле, спробуйте відновити події тих днів і відкрийте всі таємниці маленького містечка.

5. Энигматис. Привиди
Уяви собі, що ти прокидаєшся ввечері після жахливого шторму по дорозі, що веде до невеликого міста. Пам'ять частково втрачена і ти нічого не пам'ятаєш. Вібруюча тремтіння в нижній частині спини нагадує тобі про драматичні події, які мали місце бути, але тобі важко згадати.... Насмілишся ти розгадати стару таємницю Мэпл Крик? Яке древнє зло ховається у цих мальовничих місцях Вермонта? Скоро ти дізнаєшся, єдине відсутню ланку в цьому розслідуванні є лише верхівкою айсберга! Розгадай всі таємниці Мэпл Крик у новій грі «Энигматис. Примари.»

6. Пісня на Різдво. Колекційне видання
У Різдво трапляються дива! І навіть не дуже хорошим людям дається другий шанс! Ваш дядько Скружд просить вас про допомогу, але в привидів Різдва інші плани на нього і на Вас. Подорожуйте в часі з допомогою примар минулого, сьогодення і майбутнього і зробіть все, щоб темна сторона Скруджа не перемогла світлу. Світла сторона буде допомагати Вам на протязі всієї гри, а темна - коштувати підступи. Чи вдасться Вам подолати всі перешкоди, щоб врятувати душу дядька і допомогти йому знайти люблячу сім'ю і стати щасливим?

Колекційне видання гри включає в себе наступні матеріали:
- Концепт-арт - додатки, що не увійшли в гру;
- Бонусна гра;
- Шпалери і саундтреки;
- Спеціальні досягнення

7. FootLOL: Epic Fail League
Новий погляд на класичний футбол! Хочеться поганяти м'ячик, а на вулиці зима? Ми пропонуємо абсолютно нестандартний підхід до цього виду спорту: ніяких правил! Ви легко зможете підкласти міну під ноги воротарю, випустити на поле корів або обрушити на голови суперника метеоритний дощ. Ніяких проблем і море задоволення. Хочете пограти з другом? Скористайтеся мультіплєєрниє режими. Спробуйте битися з комп'ютером або грайте з друзями. Футбол ще ніколи не був таким веселим: не потрібно більше чекати закінчення нудного матчу, кілька хвилин і ви вразили ворога з потрібним рахунком! Кілька режимів гри, десятки здібностей, різні суперники і кастомізація команди. Набридло грати на Землі? Летимо в космос, нас чекають нові планети і маса інших футбольних можливостей.

Особливості гри:
- Мультиплеер!
- Тридцять команд на вибір;
- Можливість кастомізації команди і окремих гравців;
- Чотири планети, кожна зі своїм типом футбольних полів.

8. Останній дубль. Смерть на кіноекрані. Колекційне видання
"Останній дубль. Смерть на кіноекрані. Колекційне видання" пропонує вам розкрити страшну таємницю минулого. Ваша сім'я постраждала від рук зловмисників: батько - відомий кінорежисер гине, а брат пропадає при дивних обставинах. Батько був винахідником складних конструкції і замків, які він використовував для зйомок фільмів. Якийсь анонім вимагає, щоб ви відтворили і зібрали по шматочках одна з найбільш геніальних винаходів. Життя брата залежить тепер від успіху даного заходу. Ви приїжджаєте в родинну садибу і знаходите всі ключі до таємниць батька, тільки ви зможете зрозуміти, чому саме це небезпечний винахід так важливо для його ворога. Колекційне видання містить бонусну главу зі сценами кращих знімальних майданчиків для фільмів генія. Вам належить зрозуміти наскільки глибоко були заховані всі секрети його конструкції. Чи вдасться вам врятувати брата і викрити злодія до того, як оголосять останній дубль?

Колекційне видання гри включає в себе наступні матеріали:
- Концепт-арт;
- Захоплююча бонусна гра;
- Шпалери;
- Саундтрек

9. Пазл тур. Париж
Щоб побачити красу Парижа, не обов'язково туди їздити. Ви можете здійснити прогулянку по красивих місцях і пам'яток прямо з дому разом з грою "Пазл тур. Париж"! Збирати пазл і насолоджуйтеся 100 унікальними фотографіями Парижа. Продуманий ігровий режим, збереження і трофеї дозволять Вам приємно провести час.

Батьківщина русалок під загрозою! І Ліга русалок звертається до тебе за допомогою. Тобі належить зануритися в підводне царство, використовувати різні стратегії жанру "три в ряд", а так само битися з законами фізики, щоб допомогти прекрасним русалкам - Корі, Мішель, Які й Марині врятувати свою батьківщину від знищення. Більше 60 рівнів гри, кожен з яких складніше і цікавіше попереднього, трофеї і красива графіка роблять гру приголомшливою.

11. Казки Лагуни 2. Порятунок Парку Посейдон
Парк Посейдон в біді: мер Пібоді закрив його до тих пір, поки він не буде відремонтований. Леона відчайдушно намагається врятувати атракціони та розваги, створені її предком, але поодинці їй не впоратися. Приєднуйтесь до Леоне, працюйте разом з нею, піклуйтеся про морських поні і відродіть разом колись прекрасний парк! Вас чекають безліч головоломок, квестів, завдань у жанрі "пошук" і трофеїв, які допоможуть вам з Леоною у вашій нелегкій, але захоплююче заняття.

12. Ангели темряви. Маскарад тіней
Вирушайте в дивовижну подорож по паралельних світах! Спробуйте себе в ролі зберігача стародавнього Ордена і спробуйте перемогти темні сили зла. Корисний інвентар допоможе в здійсненні цієї непростої задачі. Збирати цінні артефакти і всі необхідні речі, які знадобляться у вирішенні дуже складних головоломок. Використовуйте вашу природну спостережливість, обов'язково записуйте всі події в щоденник. Сили добра завжди здобувають перемогу!

13. Снігова історія
Всіх любителів жанру три в ряд чекає нове захоплююче подорож по засніженій селі. Маленька дівчинка, випадково заснув під деревом з книжкою в руках, несподівано прокидається від холоду і снігопаду. Що сталося? І де її батьки? Чому все навколо заледенелой і стало таким безжиттєвим? Разом з головною героїнею ви вирушите на пошуки доброї чарівниці. Вона зможе приготувати чудодійний засіб і розморозити хатину, вкриту снігом. Вам належить битися з помічниками Снігової королеви і довести, що добро завжди перемагає зло! Збирайте в ряд фішок однакового кольору, долайте перешкоди, отримуйте бонуси і нагороди. Снігова історія починається вже зараз!

14. Легенди минулого. Милість шибениць. Колекційне видання
У 17 столітті в Голландії процвітало мореплавство і... піратство. Гроза морських розбійників, капітан Вільям Ван дер Декен, став самітником після зникнення своєї дружини Ізабелли, одного разу був виявлений на березі моря, одягнений в костюм пірата. Як таке могло статися? Цю таємницю Вам і належить розгадати. Обстежте фортеця Ван дер Декена і, звичайно, його бойовий корабель "Батавію". Вас чекають таємничі місця, хитрі головоломки, піратські скрині і велика кількість секретів, розгадавши які Ви дізнаєтеся всю історію Ван дер Декенов.

Колекційне видання гри включає в себе наступні матеріали:
- Захоплююча бонусна гра;
- Шпалери для робочого столу;
- Концепт-арт;
- Саундтрек.

15. Янки на службі у Санта-Клауса
Санта-Клаус дуже засмучений: його друзі переплутали заклинання і розполохали всіх чарівних оленів. Щоб допомогти повернути втікачів тварин додому і доставити подарунки в термін, головним героям доведеться попрацювати і виконати безліч завдань. А ви візьмете над ними шефство, нові проблеми в свята вкрай небажані. Працьовиті ельфи вже поспішають на допомогу. Вони готові працювати цілодобово: збирають урожай і заготовляють деревину, будують будинки і лісопилки. Треба просто не забувати їх вчасно підгодовувати і захищати від неприємних відвідувачів. Інакше вони будуть працювати дуже повільно, і ви не встигнете залагодити всі справи до початку свята. Поспішіть повернути оленів і допоможіть добродушному Санта-Клаусу!

16. Похмурі казки. Сестри Червоної Шапочки
У новій грі "Похмурі казки. Сестри Червоної Шапочки" вам належить битися з Королевою вовків! Легенда триває: багато років тому Червона шапочка перемогла вовка і організувала свій власний Орден - Орден сестер Червоної Шапочки. Але підступна Королева вирішила їм поміщати: вона утримує сестер в полоні і хоче спустити злих вовків з ланцюга. Світ знову в небезпеці! Поспішіть допомогти сестрам Згромадження і відновите справедливість.

17. Белла Дизайн
Белла мріє відкрити бутик модного одягу. І навіть те, що вона живе на фермі свого дядечка, її не зупиняє. Вона вирішує відкрити салон прямо на ранчо! Подивіться, що вийде з цієї затії. Пориньте у світ модних нарядів, розкішних коштовностей і аксесуарів. Відвідувачі вашого салону будуть дуже різними: від сусідів до знаменитостей - і кожному з них треба буде догодити. Вас чекають безліч цікавих рівнів, міні-ігор, відмінна графіка і приголомшливі живі персонажі. Допоможіть Беллі відкрити цілу мережу успішних бутиків!

18. Questerium. Зловісна трійця. Колекційне видання
Недалеко від провінційного містечка впав метеорит. І троє друзів з дитинства: мер міста, директор банку і вчений - вирішують використовувати в своїх цілях незвичайну і дуже потужну енергію, випромінювану метеоритом. Банкір спонсорує дослідження вченого, а мер розгортає рекламну кампанію, обіцяючи жителям міста безкоштовне електрику, овочі і фрукти, які виросли під впливом енергії. Але дуже скоро професор починає втрачати контроль над ситуацією: землетруси і дивні рослини руйнують місто, все населення доводиться евакуювати. Розшукайте загубилися під час евакуації дітей та не допустіть остаточного руйнування міста і дружби героїв.

Про активації:
В архіві є два (на всякий випадок) новітніх активатора з докладною інструкцією, за допомогою яких Ви без праці активуєте ці ігри з новим ступенем захисту. Насолоджуйтесь!

Системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP/Vista/SeVen/8
• Процесор: Intel Pentium IV - 1,4 GHz
• Оперативна пам'ять: 512 MB
• Відеокарта: 128 MB

Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus) Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus) Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)

Скачати Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Повна колекція ігор від NevoSoft за Січень (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.