UAstream.Net » Ігри » S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо - Холодна кров (2014/Rus)
S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо - Холодна кров (2014/Rus)

Мод Холодна Кров розроблена на платформі гри Сталкер Чисте Небо і представлена як глобальна модифікація змінює час у грі на зимовий. Розробниками мод представлений на тій же платформі, то і попередні їх модифікації, а саме такі моди як Час Змін і Час Змін 2.0, які зарекомендували себе як стабільні і якісно виконані проекти.

Що стосується сюжету гри, то мод Холодна Кров більше позиціонується як фриплейная модифікація, в якій додані і змінені нові і вже наявні квести. Крім численних геймплейних поправок і нововведень розробникам вдалося максимально реалістично уявити Зону Відчуження в зимовий період і це одна з головних відмінностей мода від тих, що вже були раніше представлені гравцям в категорії модів розроблених на гру Сталкер Чисте Небо.

Рік випуску: 19 січня 2014
Жанр: Action (Shooter) / Standalone Add-on / 3D / 1st Person
Тип видання: Піратка - (Глобальний MOD)
Мова: Російська
Версія Гри: 1.5.10
Версія Мода: 1.0
Таблетка: Вшита
Розмір файлу: 5.67 GB

сюжет:
Розробниками було прийнято рішення піти від вже приївся оригінального сюжету гри Сталкер Чисте Небо і модифікація набула обрисів фриплейного мода. Був змінений головний герой гри - ним став сталкер на прізвисько Хімік, багатьом вже знайомий по книгах серії Сталкер. Не дивлячись на те, що на зміну сюжету прийшов фріплей, додаткові квести були не тільки залишені, але й були додані нові з використанням різних кодових схованок. Багато квести розробники вважали за потрібне залишити - це такі квести, як, наприклад, затоплення підземель і допомогу свободівцям в розборках з найманцями.

Локації:
Локації які представлені в грі будуть повністю відповідати кількості та назв, які були представлені в моді під назвою Час Змін стій лише різницею, що в моді Холодна Кров ці локації придбали візуальні зміни в плані додавання різних ігрових об'єктів і заміна билдовских дерев на оригінальні з Чистого Неба. Додатково була повернута у гру лабораторія Х-10, яку можна буде досліджувати на предмет різних розкиданих в ній документів.

Баланс гри:
Баланс так само зазнав кардинальних змін і має свої особливості. Однією з головних особливостей є замерзання, при тому, що в грі буде урізаний ігровий лут і підвищені ціни. На противагу цим змінам будуть виступати підвищення ціни нагород за виконання квестів, які в свою чергу будуть на порядок складніше.

Нововведення гейплея:
Розробниками будуть представлені кілька цікавих геймплейних рішень, які були реалізовані, завдяки використанню GUI-інтерфейсу. Мова йде про такі елементи інвентарю як недоторканний запас та аптечка першої допомоги.

Зміни зроблені в моді Холодна Кров:
Замість сюжету повна свобода дій - Фріплей.
Кардинально змінено баланс гри на який буде чинити істотний вплив замерзання.
В ігровий процес введені кілька цікавих геймплейних фіч.
Змінені погодні ефекти і застосовані якісні партиклы.
Була проведена пере закладка схованок.
Використані авторські погодні цикли і скайбокси.
Нові аномальні освіти - Гаряче джерело і Гігантська карусель .

В модифікації було зроблено більше 100-та дрібних правок які ви побачите безпосередньо при проходженні мода Холодна Кров.

Особливості Піратки:
1. За основу взята ліцензійна копія від GSC World Publishing
2. Версія иргы патч 1.5.10 + noDVD до патчу
3. Встановлено Мод - «Холодна кров»
4. Версія мода 1.0
5. Вшитий фікс - від 19.01.2014
6. Автор збірки - Rocky Balboa.

Системні вимоги:
• Операційна система: Windows® XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
• Процесор: Intel Core 2 Duo з тактовою частотою 2.8 ГГц
• Оперативна пам'ять: 2 Гб
• Відеокарта: з 512 Мб відеопам'яті
• Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
• Місця на жорсткому диску: 11 Гб

Установка:
1. Змонтувати образ в DAEMON Tools або Alcohol
2. Розпакувати гру в будь-яке місце - ЗАПУСКАТИ з ЯРЛИКА в Папці BIN (xrEngine - Ярлик)
3.Играть

S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо - Холодна кров (2014/Rus) S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо - Холодна кров (2014/Rus)S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо - Холодна кров (2014/Rus)

Скачати S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо - Холодна кров (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо - Холодна кров (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.